Hava Durumu

Bursa Yelken Kulübü'nde bayrak değişimi!

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Bursa Yelken Kulübü'bün Genel Kurulu, kısmi kapanmadan hemen önce 26 Mart'ta gerçekleşti. Amiraller Kupası, TAYK-Eker Olympos Regatta ve Eker BYK Trofesi gibi geniş katılımlı ulusal etkinliklere de ev sahipliği yapan Bursa Yelken Kulübü'nün başkanlığına Haluk Turşucular seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2021 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2021 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Yelken Kulübü'nde bayrak değişimi!

Bursa'da 2001 yılında kurulan Bursa Yelken Kulübü, bölgesinde yelkenciliğin gelişimine öncülük ederken faaliyetleri bölgesi ile sınırlı kalmadı.

Bir dönem İstanbul Yelken Kulübü işbirliğindeki Amiraller Kupası'na, TAYK'ın düzenlediği Eker Olympos Regatta'ya ev sahipliği yaptı, Eker'in desteklediği BYK Trofesi'ni gerçekleştirdi. Bu arada oluşturduğu takımını da Pirat sınıfındaki yarışlara gönderdi.

Dünya ile birlikte Türkiye'yi de etkisi altına alınan koronavirüs salgını nedeniyle Bursa Yelken Kulübü'nün Olağan Genel Kurul Toplantısı, "kısmi kapanma" öncesine 26 Mart'ta gerçekleşti. Yapılan seçimle Başkan ile Komodor arasında bayrak değişimi yaşandı. Komodor Haluk Turşucular başkanlık görevini üstlenirken eski dönem başkanı Dr. Sürel Solakozlu da Komodor oldu.



Bursa Yelken Kulübü'nün yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU
     Haluk Turşucular (Başkan)
     Murat Alkan (Başkan Yardımcısı)
     Sürel Solakozlu (Komodor)
     Yavuz Tavus (Viskomodor)
     Onur Tak (Sekreter)
     Soner Amcaoğlu (Sayman)

ÜYELER
     Bahadır Akman
     Nihat Erdin
     Zafer Evkuran
     Gökhan Kiraz
     Emre Özgen   

Başkanlık görevine seçildikten sonra bir teşekkür konuşması yapan Haluk Turşucular, Mavi Vatan ve Türk Amatör Denizciliği'ne katkıda bulunmak için ellerinden geleni yapmaya gayret göstereceklerini ve geçmiş dönem misyonlarını daha da ileriye götürmek için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.



Bursa Yelken Kulübü'nün yeni yönetimi, şimdi hem planladıkları etkinlikleri, hem de önceki yıllarda düzenledikleri "Bahar Yat Rallisi" ile "Yaz Yat Rallisi"ni hayata geçirebilmek için sabırsızlıkla salgının kontrol altına alınmasını ve "normal" günlere geçilmesini bekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.