Hava Durumu

Bursa yeniden yeşil olacak!

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri'nde inceleme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Yeni dönemde toplam 1,5 milyon metrekare yeşil alanı kentimize kazandıracağız. Bursa yeniden yeşille anılacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2019 20:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2019 20:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa yeniden yeşil olacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım'a kazandırılacak ve içinde yüzme havuzu, güreş salonları, sporcu misafirhanesi, futbol sahası, seyirci tribünü, lunapark, kafeteryalar, 11 bin metrekarelik gölet, tematik parklar ile 300 araçlık otopark da bulunan Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri'nde çalışmalar aralıksız sürüyor.

Temmuz'da bitecek

Dev tesisin Temmuz sonunda açılacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  "Bu proje bittiğinde şehrin doğu yakasına ciddi bir değer katacağını düşünüyorum. Seçim çalışmaları kapsamında biz Bursalılara bir taahhütte bulunmuştuk. Bursa'nın daha yeşil bir kent haline döneceğini ifade ettik" dedi.

1,5 milyon metrekare

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri gibi halkın nefes alabileceği başka hizmetleri de Bursa'ya kazandıracaklarını vurgulayan Aktaş, "Gökdere Çocuk Köyü, Ürünlü Parkı, Çeltik Parkı, Demirtaş Parkı ve Atatürk Stadyumu Millet Bahçesi çalışmaları ile beraber yaklaşık 8-9 tane park ile 1,5 milyon metrekarelik yeşil alanı tamamlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.