Hava Durumu

Bursa'yı ayağa kaldırdı! Tecavüze uğradı, ölümle tehdit ediliyor...

Bursa'da 22 yaşındaki Derya isimli genç kız, kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ettiği evli ve çocuklu H. isimli şüpheli tarafından, şikayetinden vazgeçmesi için ölümle tehdit edildi. Hakkında 3 ay tedbir kararı alınan ve tutuksuz yargılanan şüphelinin mesajları sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2019 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2019 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'yı ayağa kaldırdı! Tecavüze uğradı, ölümle tehdit ediliyor...

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Derya isimli 22 yaşındaki genç kız, cinsel saldırıya uğradığını iddia ederek H. isimli şüpheli hakkında şikâyette bulundu. Evli ve çocuğu olduğu öğrenilen şüpheli H., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı ve hakkında tedbir kararı alındı.

Derya'nın daha önceden saldırgan şahsa açtığı hakaret davası ise 5 Aralık'ta sonuçlandı. Bu davadan para cezasına çarptırılan şüpheli adam, genç kıza, ağza alınmayacak ve tehdit içerikli mesajlar göndermeye başladı.

Saldırgan, genç kıza WhatsApp üzerinden attığı mesajlarda, cinsel saldırı gününü hatırlatarak psikolojik şiddet uyguladı ve ölümle tehdit etti.

Tehdit mesajlarının ardından soluğu Görükle Polis Merkez Amirliği'nde alan genç kız, polise verdiği ifadede şunları söyledi:
"Mudanya'da bana cinsel saldırıda bulunmasından dolayı, kendisinden davacı olmuştum. Olayla ilgili, şüpheli tutuksuz yargılanmaktadır. Aynı zamanda şahısla ilgili alınan tedbir kararları ve mahkememiz devam etmektedir. 5 Aralık tarihinde daha önce açmış olduğum hakaret davasıyla ilgili mahkememiz vardı. Mahkemede kendisine para cezası verilmesi uygun görüldü. Bu yüzden sinirlenmiş olacak ki, bana 6 Aralık günü Whatsapp üzerinden tehdit mesajları atmaya başladı. Halen tedbir kararlarının devam ettiği süreçte beni tehdit eden ve bana yaşattığı günü yeniden hatırlatarak kendimi kötü hissetmeme neden olan şahıstan davacı ve şikâyetçiyim."

Genç kız, kendisine gönderilen tehdit mesajlarını da delil olarak sundu.

YETKİLİLERE ACİL ÇAĞRI!

Yaşadıklarını sosyal medya üzerinden anlatan genç kız, saldırganı ve attığı mesajları ifşa etti. Birçok Twitter kullanıcısı, saldırıya uğrayan genç kıza destek mesajları gönderdi.

Olaya büyük tepki gelirken, birçok vatandaş, bir kadının daha erkek cinayetine kurban gitmemesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.