Hava Durumu

Bursa yolunda 11 kişinin hayatını kaybettiği kazanın davasında yürek yakan sözler!

Ankara'dan Bursa'ya geziye giden ve Eskişehir'de meydana gelen kazada 11 kişi hayatını kaybetmişti. Hakim karşısına çıkan sürücü sanık Muhsin Özer, pişman olduğunu ifade etti. Kazada kızını kaybeden bir annenin, "ölümüne sebep oldukların nasıl tahliye olacak" şeklindeki sözleri ise yürekleri dağladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2018 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2018 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa yolunda 11 kişinin hayatını kaybettiği kazanın davasında yürek yakan sözler!

Eskişehir'de geçtiğimiz Ocak ayında meydana gelen otobüs kazasında, Ankara'dan Bursa'ya geziye giden 11 kişi hayatını kaybetmiş, 44 kişi de yaralanmış, olayın ardından sürücü Muhsin Özer hakkında 'taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebep olma' suçundan hakkında dava açılmıştı.

"HER GÜN KENDİ KENDİME SAYIKLIYORUM"

Eskişehir 3.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu olarak yargılanan sanık Muhsin Özer ile taraf avukatları katıldı. Hakkındaki suçlamaları dinledikten sonra pişman olduğunu ifade eden Özer, "Her gün kendi kendime sayıklıyorum. Ben de çok üzgünüm. Otobüsteki teknik bir arıza sebebiyle kaza oldu. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

"ÖLÜMÜNE SEBEP OLDUKLARIN NASIL TAHLİYE OLACAK"

Sanık Özer'in tahliyesini talep ettiği savunmasının ardından mahkeme salonunda bulunan ve kazada kızını kaybeden bir annenin "ölümüne sebep oldukların nasıl tahliye olacak" şeklindeki sözleri yürekleri dağladı.  Mahkeme heyeti tutuklu olarak yargılanan Muhsin Özer hakkında 13 yıl hapis cezası verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.