Hava Durumu

Bursa Yönder Okulları'nda Cumhuriyet coşkusu

Bursa Yönder Okulları Cumhuriyetin 95. yıl dönümü muhteşem balo ile kutladı. Vals, tango ve zeybek gösterileriyle renklenen gecede Atatürk'ün sevdiği şarkılar hep bir ağızdan söylendi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2018 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2018 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Yönder Okulları'nda Cumhuriyet coşkusu

-Tuğba Öz-

Bursa Yönder Okulları, Cumhuriyetin 95. yıl dönümü Karya Davet'te düzenlenen Cumhuriyet Balosu ile kutladı. Baloya Yönder Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Psikolog Süleyman Hecebil, Bursa Yönder Okulları Kurucusu Ersin Yılmaz, Bursa Yönder Okulları Eğitim Lideri Dilek Gül Güleryüz ve çok sayıda davetli katıldı.

NESİLDEN NESİLE

Cumhuriyet Balosu'nun ev sahibi olarak konuşan Bursa Yönder Okulları Kurucusu Ersin Yılmaz "Sizin gibi Cumhuriyet aşığı veliler oldukça, bizim gibi Cumhuriyet aşığı okullar oldukça öğretmenlerimiz gibi Cumhuriyet aşığı öğretmenler oldukça Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır. Bizler oldukça büyük Türk milletinin çöktüğünü yok olduğunu kimse görmeyecektir, görmeyecektir. Yönder Okulları olarak Cumhuriyet bilincini nesilden nesile aktarmaya devam edeceğiz'' dedi.

VALS VE ZEYBEK

Selamlama konuşmalarının ardından Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Atatürk'ün silah arkadaşları, Kurtuluş Savaşı şehit ve gazileri saygıyla anıldı. Atatürk'ün çok sevdiği vals, tango ve zeybek gösterileriyle renklenen gecede Atatürk'ün sevdiği şarkılar hep bir ağızdan söylendi. Baloda ayrıca Atatürk'ün son kez zeybek oynadığı video gösterilirken duygusal anlar yaşandı. Coşku dolu 10.Yıl Marşı ile Cumhuriyet Balosu sona erdi.

Eğitim Lideri Yardımcısı Setenay Bayçura Özer, Eğitim Lideri Yardımcısı Emire Coşkun,Bursa Yönder Okulları ve Nilüfer Küçük Şeyler Anaokulu Kurucusu Ersin Yılmaz, Eğitim Lideri Dilek Gül Güleryüz, İdari İşler Müdürü Elif Karagöz, Eğitim Lideri Yardımcısı Gizem Kurt, Eğitim Lideri YardımcısıÖznur Erdoğan.

Eğitim Lideri Dilek Gül Güleryüz

Eğitim Lideri Yardımcısı. Gizem Kurt

Eğitim Lideri Yardımcısı Öznur Erdoğan

Bursa Yönder Okulları ve Nilüfer Küçük Şeyler Anaokulu Kurucusu Ersin Yılmaz

Eğitim Lideri Yardımcısı Setenay Bayçura Özer

Küçük Şeyler Anaokulu Müdürü Selvi Selçuk ve Erhan Selçuk

Mehmet ve Özlem Şen

Resmiye ve Olcay Coşkun

Narin ve Hüsamettin Akyıldız

Yönder Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Psk. Süleyman Hecebil

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.