Hava Durumu

Bursalı Eylül'ün adli tıp raporu sonuçlandı! Yürek yakan gerçek...

Bursa'dan tatil için gittikleri Ankara'da kaybolan ve 7 gün sonra cesedi bulunan Eylül Yağlıkara'nın babası İbrahim Yağlıkara, Adli Tıp'tan bilgi geldiğini belirtip, "Cani, yavrumu boğarak öldürmüş" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2018 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2018 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı Eylül'ün adli tıp raporu sonuçlandı! Yürek yakan gerçek...

Polatlı'da kaybolduktan bir hafta sonra cansız bedeni elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulunan ve cinayete kurban gittiği ortaya çıkan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın acılı babası İbrahim Yağlıkara, Eylül'ü defnettikten sonra tanıyan veya tanımayan çok sayıda vatandaşın halen köye gelerek taziyede bulunduğunu söyledi. Ayrıca çok sayıda kişinin telefonla kendisini aradığını belirtti.

"KIZIM POLATLI'YA TAŞINMAYI ÇOK İSTİYORDU AMA ONA NASİP OLMADI"

Yaklaşık 12 yıldır Bursa'da bir halı firmasının bayiliğini yürüten İbrahim Yağlıkara, evi dahil her şeyinin Bursa'da olduğunu belirtti. Kızının sürekli Polatlı'ya taşınmak istediğini ama bunun ona nasip olmadığını kaydeden Yağlıkara, yaşanan bu olay sonrası ailesi ile birlikte Ankara'nın Polatlı ilçesine taşınma kararı aldıklarını söyledi. Yağlıkara, "Kızımın mezarını yalnız bırakmamak için de uzun bir süre daha köye kalacağız" ifadelerini kullandı.

"CANİ, YAVRUMU BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ"

Üzüntülü baba İbrahim Yağlıkara, cinayet ile ilgili açılan dava kapsamında Uğur K.'nın tutuklu olduğunu ve dün Uğur K.'nın annesi Huriye K.'nın da tutuklandığını belirtti. Baba Yağlıkara, Adli Tıp raporuna göre kendisine gelen ilk bilgileri de İHA ile paylaştı. Baba Yağlıkara, "Cani, yavrumu boğarak öldürmüş" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.