Hava Durumu

Bursalı genç adam koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti! Son görüntüleri ortaya çıktı...

Bursa'da oturan Muhammet Taha Kaygusuz (37), koronavirüs nedeniyle İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bir dönem Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları'nda görev yapan Kaygusuz son videosunda, "Bugün şimdiye kadar ki en güzel günümü geçiriyorum, çok rahatladım. Hepsi sizlerin duası sayesinde, hepsini hissediyorum. Allah hepinizden razı olsun, hep birlikte atlatacağız inşallah" dediği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2020 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2020 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı genç adam koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti! Son görüntüleri ortaya çıktı...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ikamet eden Muhammet Taha Kaygusuz, koronavirüse yakalandı. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde tedavi gören genç adam ağırlaşınca yoğun bakıma alındı. 16 gün yoğun bakımda kalan Kaygusuz doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Kaygusuz'un vefat haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğarken, genç adamın tedavi gördüğü esnada kaydettiği son görüntüleri çıktı.

Sevenlerinden dua isteyen Kaygusuz, "Bugün şimdiye kadar ki en güzel günümü geçiriyorum, çok rahatladım. Hepsi sizlerin duası sayesinde, hepsini hissediyorum. Allah hepinizden razı olsun, hep birlikte atlatacağız inşallah" diye konuşmuştu.

Bir dönem Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kollarında görev yapan Kaygusuz'un vefatının ardından ilçe başkanlığı taziye mesajı yayınladı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Saadet Partisi İnegöl İl Genel Meclisi Eski üyesi, Refah Partisi İnegöl eski İlçe Başkanlarından Mehmet Kaygusuz'un oğlu ve Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları'nda bir dönem görev yapmış teşkilat mensubumuz Muhammet Taha Kaygusuz kardeşimiz korona virüs sebebiyle vefat etmiştir. Merhum kardeşimize Cenab-ı Haktan rahmet, başta Mehmet Kaygusuz bey olmak tüm ailesine sabır ve başsağlığı niyaz ederiz."


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.