Hava Durumu

Bursalı hayırseverin büyük başarısı

Bursa'da sokak sokak gezerek yaklaşık 2 ton karton, 250 kilo plastik kasa ve 200 bin kapağı toplayıp, bunları hayır kurumlarına teslim eden vatandaş "Yaşadığım sürece bu destekleri sürdüreceğim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2017 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2017 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı hayırseverin büyük başarısı

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Çirişhane Mahallesi'nde yaşayan 54 yaşındaki Nazım Gökçe, bir tekstil fabrikasından emekli olduktan sonra boş zamanlarını değerlendirmek adına yardım kuruluşlarına destek olma kararı aldı. Mayıs ayında topladığı yaklaşık 3 milyon kapağı engellilere yardımda bulunmak adına Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği'ne veren Gökçe, bu kez de diğer yardım kuruluşları için harekete geçti.

LÜTFEN KAPAKLARI ATMAYALIM

Haftanın belirli günlerinde sokak sokak dolaşan Gökçe, bu kez de 5 ayda yaklaşık 2 ton karton, 250 kilo plastik kasa, 30 çuval naylon, 25 çuval pet şişe ve 200 bin kapak topladı. Topladığı malzemeleri evin bodrum kısmında biriktiren Gökçe, "Yaşadığı sürece yardım kuruluşlarına destek olmaya devam edeceğim. Gezdiğim mahallelerdeki muhtarlara da numaramı bıraktım. Lütfen insanlar içtikleri suların kapaklarını atmayıp, toplayan yerlere bıraksınlar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.