Hava Durumu

Bursalı iş insanı hayatını kaybetti!

Bursa'nın tanınmış iş insanlarından Seçkin Onur, 81 yaşında vefat etti. Onur'un cenazesi 13 Mart Cuma günü öğle namazını müteakip Bursa Organize Sanayi Bölgesi Camii'den kaldırılarak Hamitler Mezarlığı'na defnedilecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2020 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2020 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı iş insanı hayatını kaybetti!

Haftasonu geçirdiği ani rahatsızlık sonrasında zatürre teşhisiyle tedaviye alınan Bursa'nın tanınmış iş insanlarından Seçkin Onur (81) vefat etti. Onur'un cenazesi 13 Mart Cuma günü öğle namazını müteakip Bursa Organize Sanayi Bölgesi Camii'den kaldırılarak Hamitler Mezarlığı'na defnedilecek.

Uzun yıllar Selanik'te bakkal dükkanı işlettikten sonra, 1924 yılında Bursa'ya göç eden Onur Ailesi, burada bakkal dükkanı işletmeciliğini sürdürdü. 1939 yılında doğan Seçkin Onur da 11 yaşından itibaren iş hayatında yerini almıştı. 1997 yılında "Bizden" markası ile üretimine başlayan Seçkin Onur, üretim faaliyetlerini yeni yatırımlarla geliştirerek 2004 yılında Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 15 bin 500 metrekarelik modern üretim tesisine taşındı. Onur'un kurucusu olduğu ve kendi adını taşıyan firması bugün Bursa dışında Eskişehir, Bilecik, Balıkesir, Çanakkale, İzmit, Adapazarı, Düzce, Uşak, Afyon, Kütahya ve Yalova illeri başta olmak üzere Batı Anadolu, Ege, Akdeniz ve Marmara Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir yapıya kavuştu. Bir dönem Bursa Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeliği görevini de yürüten Seçkin Onur, pek çok sivil toplum kuruluşunda da aktif görev almıştı. Onur, evli ve üç çocuk babasıydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.