Hava Durumu

Bursalı vatandaştan ilginç iddia... Tarlada buldu, evine getirdi ve incelemeye aldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir vatandaş tarlada bulduğu 1 kilo 400 gram ağırlığındaki taşı, gök taşı olduğu iddiasıyla evine getirdi. İnternetten araştırma yaptığını belirten şahıs, "Yetkililerden gelip incelemelerini bekleyeceğiz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2019 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2019 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı vatandaştan ilginç iddia... Tarlada buldu, evine getirdi ve incelemeye aldı

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'de ikamet eden Suat Küçük isimli vatandaş tarlada yürüdüğü sırada bulduğu 1 kilo 400 gram ağırlığındaki siyah taşı, gök taşı olduğu iddiasıyla eve getirdi. Küçük, eve getirdiğinde halen sıcak olduğunu iddia ettiği taşın internet üzerinde yaptığı araştırmanın ardından gök taşı olabileceğini belirtti. 

Küçük, "Ben doğayı seviyorum, arkadaşlarla gezerken gözüme bu taş denk geldi. Hemen yanına gittim aldım. Sıcaktı ben güneşten dolayı taşın bu kadar sıcak olduğunu düşündüm.

Ama eve bıraktığım taşı incelediğimde diğer taşlardan çok farklıydı. Halen sıcak olarak duruyor. İnternette yaptığımız araştırmada gök taşı olabileceğini fark ettik. Yetkililerden gelip incelemelerini bekleyeceğiz. Bulduğumuz taş tek parça ve 1 kilo 400 gram ağırlığında" diye konuştu. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.