Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Metro seferlerine ayar....

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursaray'ın yolcu kapasitesini artırmak amacıyla sürdürülen sinyalizasyon optimizasyonu çalışmaları kapsamında bugün Kültürpark-152 Evler istasyonları arası seferler saat 23:10'da sonlandırılacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2019 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2019 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar dikkat! Metro seferlerine ayar....

Bursa'da ulaşımı sorun olmaktan çıkarma hedefiyle akıllı kavşak ve yol genişletme çalışmalarının yanında yeni ve ilave metro hatları ile köprülü kavşak projelerine ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan mevcut raylı sistem hattında kapasite artışı için başlattığı sinyalizasyon optimizasyonu çalışmalarına da yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursaray'ın yolcu kapasitesini artırmak amacıyla sürdürülen sinyalizasyon optimizasyonu çalışmaları kapsamında 24 Temmuz Çarşamba günü  Kültürpark-152 Evler istasyonları arası seferler saat 23:10'da sonlandırılacak. Kapalı istasyonlar arasında işletim otobüs aktarmalı olarak yapılacak. Emek-Üniversite istikametinden gelen yolcular Kültürpark istasyonunda, Kestel- Arabayatağı istikametinden gelen yolcular ise, 152 Evler istasyonunda otobüslere, ücretsiz aktarma yapabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.