Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Pazar günü o yollar kapanıyor

Bursa Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 4 Temmuz Pazar günü Bisiklet Yarışı sebebiyle bazı yolların trafiğe kapalı olacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2021 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2021 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar dikkat! Pazar günü o yollar kapanıyor

Yapılan açıklama şöyle:

04 Temmuz Pazar günü Bursa Millet Bahçesi Mevkiinden başlayıp, Uludağ Sarıalan Sosyal Tesislerinde son bulacak olan bisiklet yarışı yapılacağı bildirildiğinden; Altıparmak Stadyum Kavşağı Bursa Millet Bahçesi önünden başlayıp, Çekirge Caddesi - Çekirge Meydanı -Uludağ Yolu - İnkaya Tarihi Çınar - Uludağ Yolu Yiğit Ali Jandarma Karakolu - Uludağ Sarıalan Sosyal Tesislerinde son bulacak olan yere kadar geliş-gidiş istikametinde yapılacak olan Bisiklet Yarışı etkinliği için belirtilen güzergah ve bağlantı yolları etkinlik öncesi saat 07:30' dan saat 09:30' a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacaktır.

04 Temmuz Pazar günü 07.30-09.30 saatleri arasında Hamzabey Caddesinden Çekirge Caddesi istikametine gelen trafik akamı mecburu yön olarak 2. Murat Caddesi- Tophane- Altıparmak istikametlerine mecburi olarak yönlendirilecektir.

04 Temmuz Pazar günü 07.30-09.30 saatleri arasında Uludağ Yolu iniş ve çıkış Yiğit Ali Jandarma Karakolu önünden tüm sürücüler mecburu yön olarak Pınarbaşı - Alacahırka istikametine yönlendirilecektir.

Bu istikameti kullanacak olan araç sürücülerinin alternatif güzergâh olarak Mudanya -İstanbul - İzmir ya da Ankara yol istikametlerini kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir. 

Basına ve Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.