Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Sert çıkıp, sert düşecek

Meteoroloji'den edinilen bilgilere göre, Bursa'da yarın sıcaklığın 37 dereceyi bulması bekleniyor. Hafta sonu ise yağmur kenti etkisi altına alacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2021 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2021 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar dikkat! Sert çıkıp, sert düşecek

Tüm Türkiye'yi kasıp kavuran aşısı sıcaklar Bursalıları da  bunalttı. Kısıtlama saatleri dışında fırsat bulanlar kendilerini park ya da sahil kenarlarına attı.

Adana ve Antalya'da termometreler 41 dereceyi gösterirken, Kanada'da rekorları alt üst eden, daha önce görülmemiş yükseklikteki sıcak hava dalgası nedeniyle onlarca kişi hayatını kaybetti. British Columbia eyaleti polisi, Pazartesi gününden bu yana yaklaşık 70 ani ölüm vakasının bildirildiğini ve bunların çoğunun yaşlılar olduğunu açıkladı.

Sıcak hava dalgasından etkilenen illerden Adana'da Meteoroloji Genel Müdürlüğünün anlık verilerine göre hava sıcaklığı saat 13.30'da gölgede 38,7 derece ölçüldü.

Bursa'da bugün hava sıcaklığı 33 derece... Kısıtlamaların kaldırılacağı 1 Temmuz Perşembe günü (yarın) termometrelerin 37 dereceyi bulması bekleniyor. Cuma günü 36 derece olması, hafta sonu ise sıcaklıkların düşerek gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması öngörülüyor.

Bursa için 5 günlük hava durumu tahmini:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.