Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Yalancı baharın ardından kara kış geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bu haftaya dair tahminlerine göre hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Hafta ortasında yağışlar yurda giriş yapacak olsa da sıcaklıklar yüksek kalacak. Küresel tahmin sistemlerinde yer alan verilere göre ise 12 Şubat'tan itibaren ciddi bir soğuma yaşanacak, yurt genelinde kar yağışlı günler görülecek. Bursa'da da günlerce kar bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2021 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2021 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar dikkat! Yalancı baharın ardından kara kış geliyor!

Türkiye genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde çıktı ve birçok ilde parçalı bulutlu bir hava gözleniyor. Tahminlere göre hafta ortasında yağışlar yurdu etkilemeye başlayacak ancak sıcaklıklar cuma gününe kadar düşmeyecek.

12 ŞUBAT'TA HAVA DEĞİŞİYOR

Küresel tahmin sistemlerine göre 12 Şubat Cuma günü yurt yeni bir soğuk hava dalgasının etkisi altına girecek. Hava hızla soğuyacak, yurdun önemli kısmını kar etkileyecek ve soğuklar şubat ayının sonlarına kadar yurdu terk etmeyecek.

BURSA'YA GÜNLERCE KAR YAĞABİLİR

Gelecek cuma günü yurdu etkilemesi beklenen soğuk hava sistemi Bursa'yı da etkileyecek. Küresel tahmin sistemlerinin son verilerine göre Bursa 13 Şubat'tan itibaren kar yağışının etkisi altına girecek ve günlerce kar yağışı görülecek.

Soğuklar şubat sonuna kadar Bursa'yı terk etmeyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.