Hava Durumu

Bursalılara hayati uyarı! Bu geceden itibaren...

Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde etkisini artırmaya başlayacak rüzgârın, yarın akşam saatlerine kadar Marmara'nın güney ve doğusu, İç AnadoIu'nun batısı ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde zaman zaman fırtına şeklinde etkili olması bekleniyor. Vatandaşlar, özellikle soba zehirlenmelerine karşı uyarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılara hayati uyarı! Bu geceden itibaren...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu gece saatlerinden itibaren Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde etkisini artırmaya başlayacak rüzgarın, yarın akşam saatlerine kadar Marmara'nın güneyi ve doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik), İç Ege ve Göller Yöresi (Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar ve Isparta), İç Anadolu'nun batısı (Ankara, Eskişehir, Konya) ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde (Bolu, Karabük ve Kastamonu) kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğal gaz kaynaklı baca zehirlenmesi ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.