Süt ve süt ürünlerinde tüketicinin tercihi BESAŞ'ın Klasik Beyaz Peyniri çok sevildi.
Haber Giriş Tarihi: 16.07.2021 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2021 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kurulduğu günden bu yana 200'e yakın temel gıda ürününü Bursalılarla buluşturan BESAŞ, klasik beyaz peynir üretiminde de farkını ortaya koydu. BESAŞ Klasik Beyaz Peynir, kahvaltılarında geleneksel, klasik lezzetleri tercih edenlerin vazgeçemediği ürün haline gelirken, geçtiğimiz yıl 175 bin kilogramdan fazla ürün satışı gerçekleşti.
Süt ürünleri ile tüketicinin ilk tercihi haline gelen BESAŞ'ın klasik beyaz peynirinin lezzet sırrı ise doğalığında saklı.
Bursa'nın oksijen seviyesi en yüksek bölgelerinden biri olan Keles ilçesinde yetiştirilen hayvanlardan elde edilen kaliteli süt ile üretilen BESAŞ'ın Klasik Beyaz Peyniri ideal lezzete ulaşabilmesi için en az 8-10 ay boyunca doğal ortamda olgunlaştırıldıktan sonra piyasaya sunuluyor.
Klasik Beyaz Peynir üretiminde dağ yöresindeki çiftçiden alınan süt, çiftlikten geldiği şekilde yağı ve kuru maddesi ayrılmadan olduğu gibi işleme alınıyor. Keles'teki BESAŞ Süt Ürünleri Tesisinde pastörize edilen sütlere sadece maya ve tuz ilave edilirken teleme haline gelen yarı mamul, uygun tenekelerde belirli ortam sıcaklığında doğal olarak olgunlaşmaya bırakılıyor. Herhangi bir koruyucu ve katkı maddesi içermeyen BESAŞ Klasik Beyaz Peynir, 8-10 ay olgunlaştırma süresi sonrasında sofralardaki yerini alıyor.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Bursalıların gözdesi klasik beyaz peynir oldu!
Süt ve süt ürünlerinde tüketicinin tercihi BESAŞ'ın Klasik Beyaz Peyniri çok sevildi.
Kurulduğu günden bu yana 200'e yakın temel gıda ürününü Bursalılarla buluşturan BESAŞ, klasik beyaz peynir üretiminde de farkını ortaya koydu. BESAŞ Klasik Beyaz Peynir, kahvaltılarında geleneksel, klasik lezzetleri tercih edenlerin vazgeçemediği ürün haline gelirken, geçtiğimiz yıl 175 bin kilogramdan fazla ürün satışı gerçekleşti.
Süt ürünleri ile tüketicinin ilk tercihi haline gelen BESAŞ'ın klasik beyaz peynirinin lezzet sırrı ise doğalığında saklı.
Bursa'nın oksijen seviyesi en yüksek bölgelerinden biri olan Keles ilçesinde yetiştirilen hayvanlardan elde edilen kaliteli süt ile üretilen BESAŞ'ın Klasik Beyaz Peyniri ideal lezzete ulaşabilmesi için en az 8-10 ay boyunca doğal ortamda olgunlaştırıldıktan sonra piyasaya sunuluyor.
Klasik Beyaz Peynir üretiminde dağ yöresindeki çiftçiden alınan süt, çiftlikten geldiği şekilde yağı ve kuru maddesi ayrılmadan olduğu gibi işleme alınıyor. Keles'teki BESAŞ Süt Ürünleri Tesisinde pastörize edilen sütlere sadece maya ve tuz ilave edilirken teleme haline gelen yarı mamul, uygun tenekelerde belirli ortam sıcaklığında doğal olarak olgunlaşmaya bırakılıyor. Herhangi bir koruyucu ve katkı maddesi içermeyen BESAŞ Klasik Beyaz Peynir, 8-10 ay olgunlaştırma süresi sonrasında sofralardaki yerini alıyor.
En Çok Okunan Haberler
TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı
Bursa’da 23 Nisan coşkusu kentin dört bir yanını sardı
Yıldırım'da 23 Nisan coşkusu
İmamoğlu koltuğunu Ali Selim Metli’ye devretti
Osmangazi, çocuklarla şenlendi
Bakan Tekin, Ankara'da hastane sınıfı ziyaret etti
Bursa'da görevli polis memuru hayatını kaybetti
Bursa'da markette yaşanan cinayetin detayları şoke etti
İşaret diliyle 23 Nisan'ı kutladılar