Hava Durumu

Bursaspor'a 'VAR' ve 'direk' engeli!

Ligde üst sıraları zorlamak isteyen Bursaspor sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Bir golü VAR kararıyla iptal edilen Bursaspor, 90+9'da VAR kararıyla kazandığı penaltıyı gole çeviremedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2018 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2018 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'a 'VAR' ve 'direk' engeli!

Ligde üst sıraları zorlamak isteyen Bursaspor sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısı, uzatma bölümü oynanana kadar düşük tempoda ve pozisyonsuz geçti. 45+1'inci dakikada Umut Nayir'in röveşata ile attığı harika gol, futbolseverlerin 45 dakika boyunca izledikleri sıkıcı anları unutturdu. İlk yarı neredeyse tek pozisyon ve bir golle 1-0 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısı ise inanılmaz bir heyecana sahne oldu.

MÜTHİŞ GOL VAR'A TAKILDI

İkinci yarı adeta golle başladı. Evkur Yeni Malatyaspor, Guillerme ile 46. dakikada eşitliği yakaladı. Bu dakikadan sonra iki takımın da galibiyet için gösterdiği çaba sonuç vermedi. Bursaspor'un Latovlevici'nin ceza sahası çaprazından attığı muhteşem gol, VAR incelemesi sonrası iptal edildi.

PENALTI KAÇTI

Karşılaşmanın 87. dakikasında Guillerme'nin gördüğü kırmızı kart sonrası Evkur Yeni Malatyaspor 10 kişi kaldı. Bursaspor, maçın son dakikasında kazandığı penaltıdan yararlanamadı. Aytaç Kara'nın vuruşu direkten geri geldi.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Bursaspor ile Yeni Malatyaspor 1-1 berabere kaldı.

Bu maçın ardından Bursaspor puanını 21'e, Yeni Malatyaspor 29'a çıkarttı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.