Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Ali Ay ateş püskürdü: 'Ahlak bozulmuş'

Basın mensuplarıyla buluşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, maçlara kaçak yollarla girenlere ve onları sokanlara ateş püskürdü. Ay, "Forma almazsın, bilet almazsın sonra yönetimden hesap sorarsın. Ahlak bozulmuş" dedi. Başkan Ali Ay ayrıca,  Latovlevici'nin sözleşmesini uzatacaklarını, Muhammed ve Okan'la da yeni mukavele yapmak için menajerlerinin çağırıldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2018 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2018 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor Başkanı Ali Ay ateş püskürdü: 'Ahlak bozulmuş'

Cemal EKENTOK

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Etkinlikte Ali Ay'ın yanı sıra, Yönetim Kurulu üyeleri Onur Özselek, Ömer Faruk Şahin, Görkem Akbaş ve Yedek Yönetim Kurulu üyeleri Hayrettin Gülgüler ile Mustafa Ermiş yer aldı.

'HEDEF İLK 10'

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Ali Ay: "Ekonomiden bahsetmek istemiyorum. İki haftadır galip geliyoruz. Bu işin biraz tadını çıkartalım. İnşallah bu haftada kazanırsak daha da güzel bir tablo oluşur. Her şey olabilir. Gördünüz Erzurumspor gayet güzel top oynadı. Yeni çıkmalarına, kısıtlı bütçelerine rağmen iyi takım oldular. Bütün kulüpler iyi oynuyor. Bunların arasında sıyrılıp Avrupa'ya gidilebilir. Ligin ilk değil ikinci devresine bakmak lazım. Hedefimiz ilk 10 içerisinde olmak" dedi.

'JOHN GİTTİ'

Transfer konusunda çalışmaların olduğunu belirten Ay "Bunların konuşmak için erken. Ay sonunu görelim ondan sonra karar veririz. Menajerler aracılığıyla bir futbolcumuza teklif yapıldı. Ama değerini bulmazsa, iyi fiyat gelmezse hiçbir futbolcumuzu satmayı düşünmüyorum Josua John, sözleşmesini feshetti. John bundan sonra gelmeyecek. Parasını alacak. Kembo ile ilgili inşallah devre arasında olumlu gelişme olur. Onunla ilgili de hoca ile görüşeceğiz. Emre Taşdemir'le bir kez daha görüşülecek. Onla ilgili de karar verilecek. Sözleşmesi feshi gibi. Emre'yle sezon başı da görüştük. Uzatmayacağını söyledi. Sakatlığı da devam ediyor. Bazı gelişmeler oldu. Hocamızla da görüşüp kadro dışı bıraktık" dedi.

'BÖYLE SONU GELMEZ'

Tartışılan VAR kararlarına da değinen Başkan Ay, "Tam bilgi sahibiydim. Hem Fikret Başkan hem de Erol Başkan'la defalarca konuştum. Bence yapılan yanlıştı. O yanlışı kulüpler birliği olarak düzelttik. Orada tek yapılması gereken Galatasaray camiasına da haber verilmesiydi. Verilmemiş. Bizim için Bursaspor olduğu kadar Türk futbolu da önemli. Bizim de VAR'dan canımız yandı. En az 5-6 puan kaybettik. Ama her kulüp bu şekilde yola çıkarsa bu işin sonu gelmez" dedi.

'MENAJERLERLE GÖRÜŞECEĞİZ'

İyi futbol oynadıklarını da dile getiren Ali Ay "Benim hedefim 8'de 8 yapmaktı. Şimdi de 3'te 3 yapmak. Daha da yukarda olmamız lazımdı. VAR sisteminde baya puanlarımız gitti. Kasımpaşa maçında biz iyi oynadık onlar galip geldi. Ayrıca Latovlevici'nin sözleşmesini otomatik olarak uzatabiliyoruz. Menajeriyle görüştük. Uzatacağız. Muhammed ve Okan'ın menajerleri de gelecek. Onlarla da görüşeceğiz" dedi.

'BU İŞ BÖYLE GİTMEZ'

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Timsah Arena'ya kaçak girişlerle alakalı da çok sert konuşurken "Bizim turnikeler yanlış. 4 arkadaşı görevlendirdim. Bütün kameraları kontrol edecek. Kaçak giriş var mı? Vereceğin para 20 TL, 40 TL. Bu kul hakkına giriyor. Burada herkesin yardımcı olması gerekiyor. Deşifre edelim. Gönüllü gözlemci de düşündüm ama onun da arkasına bir adam koymak lazım. Ahlak bozulmuş. Bu konuyu Pazar günü de konuştuk. Forma almazsın, bilet almazsın, yönetimden hesap sorarsın. Bu iş böyle gitmez. Tribünde en az 5 bin fazla adam vardı."

VİCDAN AZABI DUYUYORUM

Başkan Ali Ay, personel maaşlarının yatmaması sebebiyle vicdan azabı duyduğunu söyledi. Başkanı Ali Ay bir soru üzerine "Personel maaşlarımızın bir tanesini yatırdık. Yine yatıracağız. Ben sizlerden daha fazla vicdan azabı duyuyorum. Fabrikamda 500 kişi çalışıyor. Hayatımda görmediğim şeyleri görüyorum. Ama önceliğimiz personel" diye cevapladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.