Hava Durumu

Bursaspor'da 8 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor

Bu sezon başında transfer yasağını kaldıramayan ancak başarılı bir performansla tüm Türkiye'nin takdirini toplayan Bursaspor'da, 2021 Haziran ayı itibariyle 8 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Yeşil beyazlı yönetim, başta Ali Akman ve Ataberk Dadakdeniz'in kontratlarını uzatmak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2020 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da 8 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor

TFF 1. Lig'de bu sezon transfer yasağını kaldıramayan ve genç ağırlıklı kadro ile mücadele etmek zorunda kalan Bursaspor, gelecek yılın planlamasını da düşünmeye başladı.

Yeşil beyazlı takımda sezon sonu 8 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Özellikle takımdan ayrılmayıp Bursaspor'a hizmet etmeye devam eden tecrübeli futbolcuların yanı sıra, performansları ile dikkat çeken genç isimler de bu listede yer alıyor.

Başta Ali Akman olmak üzere, Ataberk Dadakdeniz'in de sözleşmesi 2021 Haziran ayı itibariyle son buluyor. Ali ve Ataberk dışında Bursaspor'da, Cüneyt Köz, Onur Atasayar, Aykut Akgün, Özer Hurmacı, Recep Aydın ve İsmail Can Çavuşluk'un kontratları sezon sonunda tamamlanıyor. Yeşil beyazlı yönetim ise, öncelik olarak Ali Akman ve Ataberk 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.