Hava Durumu

Bursaspor'da imza şov!

Bursaspor  yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı oyuncularla sözleşme imzaladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nden düzenlenen törenle Massimo Bruno, Tim Matavz, Reagy Ofosu, Namiq Alasgarov, Erhan Erentürk, Ozan Sol, Ufuk Budak, Luka Capan, Hasan Ayaroğlu, Jorquera ve İsmail Yüksek resmen Timsah oldu.   

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2021 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2021 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da imza şov!

TFF 1. Lig'de mutlu sona ulaşmak için iddialı bir kadro kuran Bursaspor gündeminde olan isimler ile mutlu sona ulaştı. Dün peş peşe transfer açıklaması yapan Yeşil Beyazılar ilk olarak Reagy Ofosu'yu "Başarılı kanat oyuncusu Reagy Ofosu ile transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Reagy Ofosu'ya kulübümüze hoş geldin diyor, Bursaspor formasıyla başarılı bir kariyer geçirmesini diliyoruz" sözleriyle duyurdu.

PEŞ PEŞE AÇIKLAMA

Yeşil Beyazlılar akabinde Burak Kapacak'ın transferi karşılığında Fenerbahçe'den kiraladığı İsmail Yüksek'i Vakıfköy dönemindeki fotoğrafla açıklarken kulübün 'Hoş geldin' mesajına genç oyuncu 'hoş bulduk' diye cevap verdi. Timsah'ın bir diğer resmi açıklaması da Namik Alaskarov oldu.

JORQUERA DÖNDÜ

Timsah'ın dün netleşen bir değer transferi ise Bursaspor'da 2,5 yıl oynayan Şilili orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera oldu. 2016-18 yılları arasında 2,5 sezon Bursaspor'da forma giyen Cristobal Jorquera, yeniden Bursaspor'a döndü.  Ekip lideri Emin Adanur, 33 yaşındaki Şilili 10 numara ile her konuda anlaşıldığını açıkladı. Güney Amerikalı oyuncu, Timsah'ın 6. yabancısı oldu.

SÖZLEŞME SÜRELERİ

Transfer haberlerinin ardından akşam saatlerinde Özlüce'de düzenlenen imza töreninde ise yeni transferler kameraların karşısına geçti. Yapılan tanıtımda Bursaspor'un anlaşmaya vardığı 11 ismin sözleşme detayları da aktarıldı. Törende yapılan açımlamaya göre; Massimo Bruno ve Tim Matavz, 2 senelik ve 1 sene uzatma opsiyonu, Reagy Ofosu, Namiq Alasgarov, Erhan Erentürk, Ozan Sol ve Ufuk Budak 2+1, Luka Capan ve Hasan Ayaroğlu 2, Jorquera 1 ve İsmail Yüksek'le ise 1 yıllık kiralık olarak anlaşmaya varıldı.

BUGÜN SAHADALAR

Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İkinci Başkan Emin Adanur yeni transferlerin bugün oynanacak Adanaspor maçında sahaya çıkabileceklerini söyledi. Adanur ayrıca, Fernandao ve Volkan Şen'le ilgili "Fernandao ile ilgili girişimde bulunduk, düşündük. Ama bizle yer alacak pozisyonda değil. Mahkemeden gelen bir eksisi var. Ondan sonra da vazgeçtik. Volkan Şen'i sevenler var. Sağ olsunlar gündeme getiriyorlar. Ancak bir tasarrufumuz yok" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.