Hava Durumu

Bursaspor'da kabus sona erdi: 'Rahat nefes aldık'

Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 7 deplasman maçında 3 puana hasret kalan yeşil-beyazlılar, Kardemir Karabükspor galibiyetiyle bu şanssızlığına son verdi. Galibiyetle ilgili açıklama yapan Başkan Ali Ay, "Yaşadığımız şanssızlar bizi strese soktu. Bu galibiyetle bunun da atlatıldığına inanıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2018 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2018 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da kabus sona erdi: 'Rahat nefes aldık'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da, deplasmanda 7 hafta sonunda 3 puanla tanışmanın mutluluğu yaşanıyor. Son olarak ligin ilk yarısında 14. haftada 3 Aralık 2017'de deplasmanda Atiker Konyaspor'u Stancu, Kembo ve Aziz Ertaltay'ın golleriyle 3-0 mağlup eden, sonrasında çıktığı 7 deplasmandan da 3 puan çıkaramayan Bursaspor, galibiyet özlemine Karabük'te son verdi.  Ligin 30. haftasında kendisi için büyük önem taşıyan maçta Kardemir Karabükspor'u Batalla, Sow, Barış Yardımcı ve Stancu'nun golleriyle 4-1 ile geçen yeşil-beyazlılar, lige tutunma yolunda bir nefes alırken, 2018 yılının da ilk deplasman galibiyetini elde etmiş oldu.

ŞANSIZ BİR SEZON

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, sezonun kendileri için oldukça şanssız geçtiğini söyledi.  Ay, uzun süredir deplasmanda galip gelemediklerini ve bunun da takım üzerine stres oluşturduğunu vurgulayarak, "Uzun bir zaman sonra Kardemir Karabükspor'u 4-1 gibi bir sonuçla geçerek nefes aldık. Başından beri söylediğim gibi aslında iyi bir takıma sahibiz. Ancak yaşadığımız şanssızlar bizi strese soktu. Bu galibiyetle bunun da atlatıldığına inanıyorum. Ligin bitimine 4 hafta kaldı. Bu süreçte en iyi sonuçları alarak sezonu tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.