Hava Durumu

Bursaspor'da rota Fransa!

Yeni sezon öncesi savunmayı sağlama alan Buraspor'un diğer noktalar için de Alexander Djiku, Majeed Waris ve Anthony Mounier ile görüştüğü öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2017 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2017 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da rota Fransa!

-Ali ŞAHİN-

Yeni sezon öncesi savunmada 3 isme imza attıran Bursaspor diğer mevkiler için ise arayışlarını sürdürüyor. Teknik Direktör Paul Le Guen'in antrenmanların başlamasının ardından eksik noktaları belirlediği öğrenilirken Yeşil Beyazlı yöneticiler de bu doğrultuda çalışmalara başladı. Başkan Ali Ay'ın görüştüklerini doğruladığı sağ bek Djiku ve golcü Waris ile Avusturya kampı öncesinde anlaşma imzalanması bekleniyor.

DJIKU'YA 2 MİLYON AVRO

Bu oyuncularla ilgili Fransa'nın ünlü gazetesi L'Equipe'de yer alan haberde Yeşil Beyazlılar'ın 22 yaşındaki sağ bek Alexander Djiku ile anlaşmaya vardığı duyuruldu. Haberde geçen sezon Fransa Ligue 1'e veda Batista'da forma giyen genç oyuncunun transferi için Bursaspor'un 2 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği bertildi. Fransız çalıştırıcı Le Guen'in görüştüğü oyuncuya hafta sonuna kadar süre verdiği ve oyuncunun teklifi kabul ettiği haberin detaylarında yer aldı.

KAYNAK İÇİN

Bir diğer Fransız haber sitesi maxifoot.fr ise geçen sezonu Fransa'nın Lorient ekibinde geçiren Majeed Waris ile Bursaspor'un anlaştığını yazdı. Geçen sezon küme düşen Fransız ekibinin yeni sezona kaynak yaratmak adına transfere onay verdiği belirtildi. 25 yaşındaki Ganalı golcü geçen sezon 35 açta 9 gol kaydederken forvetin yanı sora sol açıkta da oynayabiliyor.

MOUNİER İDDİASI

Bursaspor ile ilgili bir diğer transfer haberi ise İsveç'in ünlü taraftar sitesi Svenskafans'ta yayınlandı. Site Geçen sezonu Bologna'da geçiren Anthony Mounier'in Bursaspor'la görüştüğünü yazdı. Futbola Olympique Lyon altyapısında başlayan 29 yaşındaki Fransız sol açığın yeni sezonda da Atalanta'nın kadrosunda düşünülmediği ve kiralanacağı belirtilirken, bu takımın Le Guen'in çalıştırdığı Bursaspor olduğu belirtildi.

EMRE'YE KARTAL TALİP

Öte yandan Adriano'yu Çin kulüplerine satmaya hazırlanan son Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ın da bu oyuncunun boşluğunu doldurmak için Emre Taşdemir'i transfer edeceği iddia edildi. Emre'nin takıma kazandırılmasında büyük emeği olan Şenol Güneş'in eski öğrencisini istediği ve Siyah Beyazlılar'ın Bursaspor'un kapısını para+oyuncu teklifiyle çalmaya hazırlandığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.