Hava Durumu

Bursaspor'da ses var görüntü yok!

Adı her gün başka futbolcuyla anılan Bursaspor'un gündeminde Anderson, Ömer Şişmanoğlu ve Jonas Martin'in olduğu iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da ses var görüntü yok!

Ali ŞAHİN

Geçen sezon son maçta Süper Lig'e tutunan Bursaspor'da yeni sezon hazırlıkları sürerken transfer çalışmalır sürüyor. Başkan Ali Ay'ın 2-3 transfer yapılacağını söylemesinin ardından yine bir çok isim Bursaspor'la anılmaya başladı. Sagna konusunda oyuncudan ynıt Bekleyen Yeşil Beyazlılar'ın diğer taraftan da Scout ekibini birkaç oyuncuyu izlemesi için gönderdiği biliniyor.

MARTİN'E TEKLİF

İspanya'nın El desmarque gazetesinin haberine göre; Bursaspor Real Betis forması giyen Jonas Martin için kulübüyle temasa geçti. Oyuncunun transferini bitirmekte kararlı olan Yeşil Beyazlılar 2 milyon avro önerdi. Yeni sezonda Betis'te kalmak istemeyen 27 yaşındaki Fransız orta saha süre alabileceği bir takıma gitmeye sıcak bakıyor. Haberde ayrıca Paul Le Guen'in transfer için Bursaspor'un elini güçlendirdiği belirtilerken, oyuncunun birkaç gün içinde net kararını vereceği yazıldı. 

ANDERSON İDDİASI

Ayrıca bazı Brezilya gazeteleri Bursaspor'un bir dönem Manchester United forması giyen Anderson ile ilgilendiğini yazdı. Yeşil Beyazlılar'ın Teknik Direktör Paul le Guen'in raporuyla birlikte ünlü futbolcunun transferi için 2 milyon avroyu gözden çıkardığı konuşuluyor. Bir dönem ManU formasını da giyen 29 yaşındaki futbolcu, 2007 yılında Porto'dan İngiliz devine tam 31 milyon avro karşılığında transfer olmuştu.

AVRUPA İSTİYOR

Bonservisi Internacional'de olan Anderson şubat ayından bu yana Recife'de kiralık olarak forma giyiyor. Fakat Brezilya basını, yıldız futbolcunun Recife'de mutlu olmadığını ve kiralık sözleşmesinin iptal edileceğini belirtiyor. İddiaya göre, Bursaspor yönetimi Anderson'un menajeri ve Internacional kulübünün yetkilileri ile bir araya geldi. Brezilya Milli Takımı'nın formasını 9 kez giyen Anderson'un da yeniden Avrupa'ya dönmek istemesi sebebiyle görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedildi.

ÖMER'LE GÖRÜŞÜLDÜ

Timsah'ın ismi ayrıca Beşiktaş'la sözleşmesi sone eren ve henüz bir takımla anlaşmayan Ömer Şişmanoğlu ile de anılıyor.  2013-2014 sezonunda Antalyaspor'dan Beşiktaş'a gelen oyuncu, Siyah Beyazlı takımda ileri uçta kaliteli golcüler olmasından dolayı fazla forma şansı bulamadı. Çoğu zaman başka takımlara kiralan Ömer Şişmanoğlu, 2016-2017 futbol sezonunu Beşiktaş forması ile tamamladı. İddiaya göre Yeşil Beyazlılar oyuncu ve menajeri ile görüşürken Şişmanoğlu düşünmek için süre istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.