Hava Durumu

Bursaspor'da yedekler tekledi

Milli arayı boş geçmeyen Bursaspor Mİnareliçavuş tesislerinde Karşılaştığı Boluspor'la 1-1 berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2017 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2017 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da yedekler tekledi

Ali ŞAHİN

Süper Lig'e milli maçlar sebebiyle verilen arayı boş geçmeyen Bursaspor TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'la karşılaştı. Minareliçavuş Tesisleri'nde oynan maçta milli takımlarda yer alan oyunculardan yoksun çıkan Bursaspor genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele etti. Mücadelenin başlama vuruşunun ardından ilk önemli atak 2. dakikada Boluspor'dan gelirken savunma topu kornere çeldi. Bursaspor ise kanatlardan oyunu açmaya çalışsa da ilk tehlikeli şutu 8. dakikada Badu çekti.

TITI KALECİYE TAKILDI

Mücadelenin 10. dakikasının ardından oyun hakimiyetini eline geçiren Bursaspor kanatlardan etkili şekilde topu getirse de ceza sahası içinde etkili noktaya aktaramadı. 20. dakikada Boluspor hızlı çıksa da İrfan'ın şutu kalenin yanından dışarı çıktı. 24. dakikada Bursaspor'un ceza sahası önlerinden kazandığı serbest vuruşta Yusuf ortaladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Titi kaleyi yoklasa da kaleciyi geçemedi.

BADU SAKATLANDI

26. dakikada Boluspor golle burun buruna geldi. Kaleci Ataberk ile Paschal arasındaki anlaşmazlıkta Ataberk'in vuruşu rakipten sekerken kaleye yönelen top yuvarlanarak direğin dibinden dışarı çıktı. İlk devrenin ortalarında Bursaspor defansa çekilirken, Boluspor da uzaktan şutlarla kaleyi yokladı. İlk yarının son 5 dakikasına girilirken alt adalesinden sakatlanan Badu yerini Furkan Soyalp'e bıraktı. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

KAMBO ATTI

Mücadelenin 2. yarısı karşılıklı fauller ve top kayıpları ile başladı. Mücadelenin 51. Dakikasında Poepon'un golü ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı. 54. dakikada gelişen Bursaspor atağında Yusuf'un kullandığı serbest vuruşta Merter topu kafayla arkaya gönderse de kimse dokunamadı. Maçın 60. dakikasında Bursaspor aradığı golü buldu. Yusuf'un derinlemesine pasıyla topla buluşan Sinan Bakış ceza sahasına girdiği anda şutunu çekti. Genç Golcünün vuruşu kaleciden sekerek arka direğe doğru yönelirken pozisyonu iyi takip eden Jires Kembo takımını 1-0 öne geçirdi.

ATABERK KURTARDI

Golün ardından oyuna tempo gelirken 62. dakikada da Kofi'nin şutu kalecide kaldı. 64. dakikada ise Boluspor'un kazandığı serbest vuruşta etkili gelen şutu Ataberk kornere çeldi. 68. dakikada Bursaspor etkili geldi. Yusuf Erdoğan sağ kanattan ceza sahasına girip içeri cevirdi. Altı pas içinde Yusuf Abdullah vuramadı. Seken topu tamamlayan Jires'in vuruşunda ise savunma araya girdi.

İSHAK SKORU BELİRLEDİ

Karşılaşmanın 73. dakikasında Bursaspor Sinan Bakış'la etkili olmaya çalışsa da genç oyuncunun vuruşu az farkla dışarı çıktı. 79. dakikada etkili gelen Boluspor'da Sane'nin şutunu Ataberk muhteşem bir refleksle çıkarırken bir dakik sonra Bursaspor'da Yusuf Erdoğan'ın vuruşu az farkla dışarı çıktı. 81. dakikada uzun topla kaleciyle karşı karşıya kalan Yusuf Abdullah'ın vuruşunu ise Ertuğrul kornere çeldi. Mücadelenin 90. Dakikasında Boluspor'lu umut Yuşuf Erdoğan'ın müdahalesi ile yerde kalınca hakem penaltıya hükmetti. Atışı kullanan İshak hata yapmadı ve maçın skorunu tayin etti. (1-1)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.