Hava Durumu

Bursaspor'da yeni hedef Sagna mı?

Sağ bek için Djiku'nun transferinden vazgeçen Bursaspor'un Manchester City'den ayrılan 34 yaşındaki Bacary Sagna ile ilgilendiği öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da yeni hedef Sagna mı?

Ali ŞAHİN

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak istiyin Bursaspor sağ bek için büyük oranda anlaştığı Djiku transferinden kulübünün 1,5 milyon avroluk bonservis bedelini peşin istemişi üzerine vazgeçti. Transfer çalışmalarına devam eden Yeşil Beyazlı yönetimin bir diğer hamlesi olan Ganalı Waris Majeed'i kiralamak için de girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi

SÖZLEŞMESİ BİTTİ

Sağ bek için iyi bir oyuncu arayan Yeşil Beyazlılar'ın gündemindeki son ismin Bacary Sagna olduğu öne sürüldü. 34 yaşındaki Senegal asıllı Fransız oyuncu son olarak İngiliz devi Manchester City'de forma giymiş ve 1 temmuz itibarıyla sözleşmesi sona ermişti. Yeşil Beyazlılar'ın başarılı futbolcu için teknik direktör Paul Le Guen'den onay beklediği belirtilirken tecrübeli sağ bekin Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

4 TAKIMDA OYNADI

Futbola Fransız ekibi Sens'te başlayan Sagna ardından Auxerre'in yolunu tuttu. Burada çeşitli kategorilerde 6 sezon forma giyen Fransız oyuncu 2007 senesinde İngiliz ekibi Arsenal'e transfer oldu. Arsenal'deki performansıyla göz dolduran ve ada ekibinde 7 sezon top koşturan Sagna sözleşmesinin sona erdiği 2014 yılında Manchester City ile anlaşmıştı. Şu an için boşta olan oyuncu 65 kez de Fransa Milli Takımı'nın formasını giydi.

GEÇEN SEZON 25 MAÇ

Geçen sezon Manchester City formasıyla ligde 17, Şampiyonlar Ligi'nde 5, FA Cup'ta 3 olmak üzere 25 kez sahaya çıkan Fransız oyuncu bin 848 dakika sahada kaldı ve 2 asist yaptı. Sagna bu maçlardan birinde stoper birinde de sol bekte oynadı.

İNLER İDDİASI

Öte yandan Beşiktaş'la sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Gökhan İnler'e, Bursaspor'un teklif yaptığı öne sürüldü. Siyah beyazlı kulüpte aradığı bulamayan 33 yaşındaki orta saha oyuncusuyla temasa geçtiği öğrenilen yeşil beyazlı kurmayların, oyuncudan haber beklediği ifade belirtildi. Teknik Direktör Paul le Guen'in de olumlu rapor verdiği Gökhan'ın düşünmek için Bursaspor'dan süre istediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.