Hava Durumu

Bursaspor deplasmanda Tuzlaspor'la karşı karşıya gelecek

Bursaspor yarın İstanbul'da Tuzlaspor ile karşılaşacak. Son maçında Bursa'da Samsunspor'u 4-1 mağlup etmeyi başaran yeşil beyazlılar, galibiyeti seriye bağlamak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2021 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2021 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor deplasmanda Tuzlaspor'la karşı karşıya gelecek

Bursaspor TFF 1. Lig'in 6. haftasında Tuzlaspor'a konuk oluyor.  Yarın saat 13. 30'da İstanbul'da oynanacak maça yeşil beyazlılar 'Mutlak galibiyet' parolasıyla çıkıyor.

SERİ YAKALAYACAK

Çarşamba günü Samsunspor karşısında muhteşem oyununu 4 golle taçlandıran Bursaspor, galibiyet serisini sürdürmek için hafta boyu hazırlıklarını sürdürdü. Tuzlaspor hazırlıklarını tamamlayan yeşil beyazlı ekip, son idmanda pas, pres ve taktik çalıştı.

MOTİVASYON YÜKSEK

Bursa'dan yola çıkan Timsahlar'ı taraftar da tezahüratlarla uğurladı. Taraftarın desteğini arkasına alan Bursasporlu futbolcuların motivasyonlarının yüksek olduğu gözlendi.

TUZLASPOR İYİ BAŞLADI

Sezona iyi bir başlangıç yaparak 4 maçta 3 galibiyet alan Tuzlaspor'un namağlupluk unvanını elinden almak isteyen Bursaspor, puan tablosunda da üst sıralara tırmanmak için adeta varını yoğunu maça koyacak.

DÜDÜK ÖĞRETMENOĞLU'NDA

Tuzlaspor ile Bursaspor arasında oynanacak olan mücadeleyi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını Oğuz Terzi ve Seyfettin Ünal yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mustafa Hakan Belder olacak.

KİMLER YEDEK KALACAK

Öte yandan Bursaspor'da Teknik Direktör Fatih Tekke'nin nasıl bir 11'le sahaya çıkacağı merak ediliyor. Maksimum 5 isme ilk 11'de şans vermesi gereken Fatih Tekke'nin hangi yabancı oyuncuları yedek soyunduracağı maç öncesi netlik kazanacak.

MAÇ TRT SPOR'DA

Bursaspor Tuzlaspor maçı 13.30'da TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.