Hava Durumu

Bursaspor Durmazlar kupasına kavuşuyor!

Türkiye Basketbol Ligi'nde bitime 5 maç kala şampiyonluğunu garantileyen Bursaspor Durmazlar, yarın kupasına kavuşacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2019 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2019 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor Durmazlar kupasına kavuşuyor!

-Ali ŞAHİN-

İki sezondur kıl payı BSL'ye yükselme hayallerini erteleyen Bursaspor Durmazlar bu yıl mutlu sona ulaştı. Sezon başında bütçesini azaltmasına karşın hedefini değiştirmeyen Yeşil Beyazlılar bitime 5 hafta kala şampiyonluk ipini göğüslemişti. Liderliği garantiledikten sonra çıktığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 yenilgi alan Potanın Timsahları kupasına yarın kavuşacak.

BİLETLER 5 LİRA

Türkiye Basketbol Ligi'nin son haftasında Sigortam.net İTÜ Basketbol'u konuk edecek. Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 18:00'de başlayacak. Karşılaşmanın biletleri de yarın saat 14:00 itibarıyla 5 TL bedelle satışa sunulacak. Karşılaşmanın ardından düzenlenecek seremoni ile Bursaspor Durmazlar Şampiyonluk kupasını havaya kaldıracak.

İTÜ'NÜN 5.'LİK HESABI

Bursaspor için herhangi bir anlamı olmayan karşılaşma 5. basamakta yer alan Sigortam.net İTÜ Basketbol karşılaşmayı kazandığı takdirde yerini kruyacak ve play-off'a ev sahibi avantajıyla başlayacak. İstanbul ekibi kaybeder, Petkimspor da düşmesi haftalar öncesinden kesinleşen ve kadro sıkıntısı çeken Edirnespor'u yenerse, İzmir ekibi 5. basamağın sahibi olacak.

YENİDEN DURMAZLAR...

Öte yandan sezon başında bedelini ödemesine karşın; Bursaspor Basketbol'un yeni bir sponsorluk kazanması adına isim hakkını kullanmayan Durmazlar'a, Yeşil Beyazlılar'dan aynı incelikte bir jest geldi. Bursaspor Basketbol, federasyona ve ilgili kurumlara gerekli başvuruyu yaparak son maça Durmazlar ismiyle çıkmak istediklerini belirtti. Resmi prosedürün tamamlanmasının ardından TBF'nin sitesindeki adı da Bursaspor Durmazlar olarak güncellenen Yeşil Beyazlılar kupayı da bu isimle kaldıracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.