Hava Durumu

Bursaspor eski muhasebe müdürü: Hukuk önünde hakkımı arayacağım!

Bursaspor'da muhasebe müdürü iken görevine son verilen Müzeyyen Kahraman, hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2020 23:26
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2020 23:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor eski muhasebe müdürü: Hukuk önünde hakkımı arayacağım!

Bursaspor'da Mesut Mestan'ın görevine son verdiği muhasebe müdürü Müzeyyen Kahraman, kendisine yöneltilen suçlamalara yönelik açıklamalarda bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA:

"Ben Bursaspor'un mali işler sorumlusu olarak görev almış  Müzeyyen Kahraman. Bu açıklamayı gerek sosyal medya gerek diğer haberleşme araçlarında hakkımda çıkan hırsızlık ve belgeleri yakmakla suçlanmam üzerine yapmam zorunlu olmuştur. 

Ben bu kulübe 15.5 yıldır hizmet etmekten gurur duydum. Beni hırsızlıkla ve evrakları yaktığım gerekçesiye haber yaptıran, haber yapan kim varsa herkesi ispat etmeye davet edip, hakkımda kim bu haberleri yaptıysa hukuk önünde hakkımı arayacağımın bilinmesini istiyorum.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ; tüm kayıtlar resmî olarak , muhasebe programında bilgisayar ortamında tutulmaktadır. Ayrıca tüm belgeler, bilgisayar şifreleri kulüb müdürüne  teslim edilerek, yeni yönetime adaylık sürecinde bilgilendirme yapılmıştır. Bilgisayarın yok edilmesi ve kayıtların yok edilmesi söz konusu olmadığı gibi bizzat tüm araç gereçler şu an kulübdedir.

Kamouyuna saygılarımla."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.