Hava Durumu

Bursaspor evinde 'çok farklı'

TFF 1. Lig'de sahasında ve deplasmanlarda farklı bir görüntü çizen Bursaspor, bu sezon evinde yaptığı 4 maçı da kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2019 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2019 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor evinde 'çok farklı'

Süper Lig'e 2018-2019 sezonu sonunda veda eden yeşil-beyazlı ekip, TFF 1. Lig'e deplasman mağlubiyetiyle başladı.

İstanbul deplasmanında Fatih Karagümrük'e 3-1 yenilerek taraftarlarını üzen Bursaspor, 2. haftada Akhisarspor'u konuk etti.

Yalçın Koşukavak yönetimindeki Bursa temsilcisi, TFF 1. Lig'deki ilk puanlarını Akhisarspor karşısında 2-1'lik skorla aldı.

Daha sonra konuk olduğu Eskişehirspor'u 2-0 yenerek çıkışını sürdüren Bursaspor, 4. haftada Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda Osmanlıspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Yeşil-beyazlıların 3 maçlık galibiyet serisine Adana Demirspor son verdi. 5. haftada deplasmanda Adana Demirspor'a 4-1 yenilen Bursaspor, iç sahada Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0 mağlup ederek taraftarlarını yeniden umutlandırdı.

Ligin 7. haftasında Altay'a deplasmanda 2-1 yenilen Bursaspor, dün zirve yarışındaki ekiplerden Cesar Grup Ümraniyespor'u ağırladı. 9. dakikada 1-0 geriye düşen, 76. dakikada Mamadou Diarra'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Bursa ekibi mücadeleyi bırakmadı ve peş peşe 2 gol buldu. 81. dakikada Anıl Karaer ve 83. dakikada Kubilay Kanatsızkuş'un golleriyle Cesar Grup Ümraniyespor'u 2-1 yenmeyi başaran Bursaspor, 8 haftalık süreçte galibiyet sayısını 5'e çıkardı.

İç sahadaki 4 karşılaşmasını ve deplasmanda Eskişehirspor ile yaptığı maçı kazanan Bursaspor, 3 kez de sahadan yenik ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. Beraberliği bulunmayan yeşil-beyazlılar, ilk 8 haftada rakip fileleri 13 kez havalandırdı, 12 gole ise engel olamadı.

3 puan silme cezası nedeniyle 12 puanı bulunan Bursaspor 9. haftada 26 Ekim Cumartesi günü deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.