Hava Durumu

Bursaspor, Gençlerbirliği'yle karşılaşıyor

Bursaspor, Süper Lig'de ilk devrenin son haftasında yarın Gençlerbirliği ile kendi evinde karşı karşıya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor, Gençlerbirliği'yle karşılaşıyor

-Ali Şahin-

Lig'de sahaya çıktığı üst üste 2 maçta Fenerbahçe ve Trabzonspor'a boyun eğen Bursaspor, ilk devrenin son maçında başkent ekibi Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Bursaspor- Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

23 Aralık Cumartesi  saat 14:00'te Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Maç, Bein Sport'da canlı yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesi aracılığıyla Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, karşılaşmada Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Ali Şansalan olacak.

SÜPER LİG'DE 69. RANDEVU

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig'de 69. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 68 karşılaşmada Bursaspor, sahadan 26 kez galibiyetle ayrılırken, Gençlerbirliği ise 21 müsabakada gülen taraf olmayı başardı.

BURSASPOR'UN İÇ SAHADA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Yeşil-beyazlı ekip, bu sezon kendi sahasında oynadığı 8 karşılaşmada yalnızca 2 mağlubiyet aldı. 5 kez 3 puana uzanan Timsah, 1 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN DEPLASMAN GALİBİYETİ YOK

Konuk ekip Gençlerbirliği ise bu sezon henüz deplasman galibiyeti elde edemedi. Evinde oynadığı 8 karşılaşmada 6 mağlubiyet, 2 beraberlik alan kırmızı-siyahlılar, ligde 17. sırada bulunuyor.

JORQUERA, KEMBO VE ERTUĞRUL YOK

Ev sahibi Bursaspor'da sakatlıkları süren Cristobal Jorquera, Jires Kembo ve kart cezalısı Ertuğrul Ersoy, yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Emmanuel Badu'nun durumunun ise maç saati netlik kazanacağı bildirilirken, sakatlığı sebebiyle 5 maçtır takımdan ayrı kalan Mikel Agu'nun ise şans bulması halinde yarınki karşılaşmada forma giyebileceği belirtildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.