Hava Durumu

Bursaspor ilk hazırlık maçında moral buldu

İlk hazırlık maçında Leeds United'la karşılaşan Bursaspor rakibini Ekong, Necid ve Sinan'ın golleriyle 3-0 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor ilk hazırlık maçında moral buldu

-Ali ŞAHİN-

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için önceki gün Avusturya'ya giden Bursaspor,  Hall in Troll bölgesinde yaptığı ilk antrenmanın ardından akşam saatlerinde İtalya'ya geçerek İngiltere Championship ekiplerinden Leeds United ile karşılaştı. Yeni sezon öncesi ilk maçına ada ekibi karşısında çıkan Yeşil Beyazlılar aynı zamanda Teknik Direktör Paul Le Guen yönetiminde de ilk kez sahne aldı.

KAPTAN KALECİYE TAKILDI

Müsabakaya İngiliz ekibinin vuruşuyla başlanırken ilk 10 dakika mücadele orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 4. Dakikada John'un ortasını savunma keserken 7. Dakikada da Batalla'nın sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşu kaleci kornere çelmeyi başardı. Maçın ritim kazanmaya başladığı dakikalarda üst üste pozisyonlar bulan Bursaspor aradığı golü 13. dakikada buldu.

EKONG SİFTAH YAPTI

Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Joshua John sol çaprazdan orta sahaya doğru açılan topu arka direğe doğru ortaladı. Bu noktada direk dibinde düzgün bir kafa vuruşu yapan William Troost-Ekong yeşil Beyazlı forma altındaki ilk maçında ilk golünü atmayı başardı. (1-0)Golün hemen ardından Leeds ağları havalandırsa da ofsayt bayrağı kaldırıldı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Bursaspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

NECİD GOLLE DÖNDÜ

İkinci devreye farklı bir 11'le çıkan Bursaspor yine rakibi karşısında etkili bir oyun sergiledi. Müsabakanın 65. Dakikasında Onur'un sol kanattan yaptığı ortaya Necid kale sahası içinde kafayla vurdu ve durumu 2-0'a getirdi. Karşılaşmanın 82. dakikasında ise Sercan sol kanatta topu kazandı çalımlarla ceza sahasına girdi ve topu sağ kanattaki Sinan'a bıraktı.  Genç golcü Sercan'ın ikramını geri çevirmedi ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.(3-0) Karşılaşmada başka gol olmayınca takımımız sahadan 3-0 galip ayrıldı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.