Hava Durumu

Bursaspor Osmanlıspor'u ağırlıyor!

Süper Lig'de aldığı üst üste iki mağlubiyetle taraftarını üzen Bursaspor, bugün konuk edeceği Osmanlıspor'u yenerek yeniden çıkışa geçmek için sahaya çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor Osmanlıspor'u ağırlıyor!

Lige iyi bir başlangıç yapan ancak son iki maçında Galatasaray ve Kayserispor karşısında aldığı mağlubiyetlerle düşüşe geçen Bursaspor yeniden çıkışa geçmek için sahaya çıkıyor. Yeşil Beyazlılar milli maçlar sebebiyle lige verilen aranın ardından 8. hafta mücadelesinde bugün sahasında Osmanlıspor ile karşılaşacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak müsabaka beINSports'tan naklen yayınlanacak.

DÜDÜK CÜNEYT ÇAKIR'DA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakim Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre iki takım açısından da büyük önem taşıyan müsabakayı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.

LİG'DE 11. RANDEVU

İki ekip, bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig'de 11. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 10 müsabakada Osmanlıspor 2 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, Bursaspor ise 1 mücadele gülen taraf olmayı başardı. İki takım arasındaki 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasındaki son 3 lig maçında da taraflar eşitliği bozamadı.

BURSASPOR'DA EKSİK ÇOK

Yeşil Beyazlılar, taraftarı önünde oynayacağı Osmanlıspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkarken bir çok oyuncusundan faydalanamayacak. Timsah'ta sakatlıkları bulunan Badu, Sercan Yıldırım, Furkan Özçal, Josua John ve Bilal Kısa bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Yaşadığı sakatlığın ardından tedavisi tamamlanan Batalla ise sahada yer alabilecek. Başkent ekibinde ise hafif sakatlıkları bulunan Avdija Vrsajevic, Özer Hurmacı ve Anıl Karaer forma giyemeyecek.

CIKALLESHI BELİRSİZ

Konuk ekip Osmanlıspor'un Arvanut forveti Sokol Cikalleshi, Süper Lig'de Bursaspor'a karşı forma giydiği 4 karşılaşmada 3 gol atmayı başardı. Başakşehir ve Akhisarspor formalarıyla Yeşil Beyazlı takıma karşı oynayan Cikalleshi'nin ligde en fazla gol attığı iki takımdan birinin Bursaspor olması da dikkat çekti. Öte yandan hafif sakatlığı olan Arnavut oyuncunun durumunun da maç saati netlik kazanacağı öğrenildi.

İLK ZAFER BUZ'LA GELDİ

Lige Bülent Uygun yönetiminde kötü bir başlangıç yapan ve ilk 6 haftada 5 mağlubiyet alan Osmanlıspor ise 7. haftadaki Kasımpaşa karşılaşması öncesi teknik direktör değişikliğine gitmişti. Göreve getirilen İrfan Buz yönetimindeki Ankara ekibi, Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini de almış oldu.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Bursaspor dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Osmanlıspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Basına kapalı olarak gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı ardından koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise taktik çalışma yapıldı. Antrenmanın ardından Özlüce Tesisleri'nde kampa giren Yeşil Beyazlılar maç saatini beklemeye başladı.

 

Muhtemel 11'ler

BURSASPOR

Harun Tekin

Aziz Behich

Titi

Ekong

Barış Yardımcı

Agu

Merter

Delarge

Jires Kembo

Batalla

Stancu

------------

OSMANLISPOR

Karcemarskas

Numan Çürüksu

Musa Çağıran

Maxso

Koray Atınay

Raheem Lawal

Tıago Pınto

Serdar Gürler

Amınu Umar

Cikallleshi (Doukara)

Josue

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.