Hava Durumu

Bursaspor şampiyon!

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Bursaspor, bitime 4 hafta kala OGM Ormanspor'un İTÜ Basket'e yenilmesiyle şampiyonluğunu garantiledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2019 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2019 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor şampiyon!

-Ali Şahin-

TBL'de şampiyonluğa koşan Bursaspor muradına erdi. Yarın oynanacak Manisa BŞB maçını kazanarak şampiyonluğunu ilan etmeyi planlayan Yeşil Beyazlılar'a sevindirici haber Ankara'dan geldi.

Ligin 26. haftasının açılış maçında zirve takipçisi OGM Ormanspor, sahasında İTÜ Basket'i konuk etti. İstanbul ekibinde Cenk Akyol muhteşem bir performans sergilerken, takım olarak da bütün çeyrekleri yaptığı etkili savunmayla önde tamamlayarak karşılamayı 80-69 kazandı.

İTÜ'nün sürpriz galibiyeti ile Bursaspor'un ikili averajla da üstünlük sağladığı OGM Ormanspor'a geçilme ihtimali kalmadı.

Yeşil Beyazlılar Ankara'dan gelen haberin ardından matematiksel olarak normal sezon liderliğini garantiledi ve gelecek yıl Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı. Yeşil Beyazlı ekip şampiyonluğu sosyal medya hesabından duyururken 'Biz geldik' diyerek BSL resmi hesabını etiketledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.