Hava Durumu

Bursaspor stadyumun isim hakkı görüşmelerini sürdürüyor

Bursaspor'un karşılaşmalarına ev sahipliği yapan Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun isim hakkı konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Son olarak VakıfBank ile görüştüklerini söyleyen İkinci Başkanı Ali Ademoğlu 1-2 hafta içinde anlaşmanın imzalanabileceğini kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2017 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2017 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor stadyumun isim hakkı görüşmelerini sürdürüyor

1 Haziran 2011 tarihinde temeli atılan ve 17 Ocak 2016 tarihinde ise Trabzonspor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasıyla birlikte Bursaspor'un maçlarına ev sahipliği yapan Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun isim hakkı için görüşmeler sürüyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve geçen yıl 10 yıllığına Bursaspor'a devredilen stadyumun isim hakkı için Bursaspor yönetiminin VakıfBank yetkilileri ile görüştüğü bildirildi.

Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu

5+5 YILLIK ANLAŞMA DÜŞÜNÜLÜYOR

Maddi anlamda zor günler geçiren yeşil-beyazlı kulübün stadyumun isim hakkı için VakıfBank'tan yıllık 3 milyon doların üzerinde bir rakam ve 5+5 yıllık bir anlaşma talep ettiği öğrenildi. Konuyla ilgili son gelişmeleri paylaşan Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, "Görüşmeler pozitif yönde ilerliyor. 1-2 hafta içerisinde somut gelişmeler yaşanacaktır. Bizim tek rakibimiz zaman. Stadyumun timsah kafası kısmı ve diğer eksik yerlerinin tamamlanması için de çalışmalar sürüyor. Ligin ikinci yarısının başında kalan yerlerin de tamamlanacağını öngörüyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.