Hava Durumu

Bursaspor taraftarı ne bekliyor?

Deneyimli yazarımız Mustafa Özkeskin, Bursaspor'da Şenol Güneş dönemindeki oyunculuğun özlendiğini söyleyerek, "Taraftar şimdi de yönetimden öyle bir kadro oluşturmasını bekliyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2017 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2017 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor taraftarı ne bekliyor?

Kaybedilen maçlar sonunda stattan ayrılan taraftarın yüzündeki mutluluğun kazanıldığındaki ile eş değer olduğu hâlâ hafızalarda...

90 dakika koşan, mücadeleyi hiç elden bırakmayan, terinin son damlasını çimlere akıtan futbolculardan kurulu, kazanmak adına her şeyi yapan bir Timsah vardı sahada.

Geçen sezon tarihinin en büyük azaplarından birini çeken Bursaspor taraftarı işte öyle bir takımın özlemiyle yanıp tutuşuyor. Yönetimden öyle bir kadro oluşturmasını bekliyor.

'Şampiyonluk' ya da 'bütün kupalara talibiz' gibisinden havada kalma olasılığı yüksek vaatler yerine ayağı yere basan, geleceğe umutla baktıran, 'İşte Bursaspor' etiketiyle taraflı tarafsız futbol dünyasının takdirini toplayan Yeşil Beyaz sevdalılarının göğsünü kabartan bir takım görmek istiyor ve de bunu fazlasıyla hak ediyor bu büyük camia...

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.