Hava Durumu

Bursaspor Teknik Direktörü Aybaba: 'Analiz ettik, kazanmak istiyouz'

Bursaspor teknik direktörü Samet Aybaba Akhisarspor'u analiz ettiklerini belirterek, "Takım bütünlüğümüzde sorun yok. Artık kazanmak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2018 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2018 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor Teknik Direktörü Aybaba: 'Analiz ettik, kazanmak istiyouz'

Cemal EKENTOK

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Pazar günü saat 16.00'de oynayacakları Akhisarspor karşılaşması öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek maç değerlendirmesini yaptı.

Milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini belirten Samet Aybaba "Milli takımda üç oyuncumuz vardı. Onların o kadro içinde bulunmasından dolayı bizler mutlu olduk. Takımdaki diğer oyuncularımızı da o kadroya dahil etmek istiyoruz" diyerek maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"Akhisarspor takımını detaylı olarak analiz ettik. Onların da artıları ve eksileri var. Son maçlarını kazanmaları onlara moral oldu. Bizim de Kasımpaşa maçında sezonun en çok orta yapıp, şut attığımız maç olmasına rağmen kaybettik. Ancak takım bütünlüğü ile ilgili bir sıkıntı yaşamıyoruz ve artık kazanmak istiyoruz."

 ALİ AKMAN SİNYALİ

"Ali Akman'ı U 17 Milli takımın Amerika kadrosundan affını istedik ve kampa göndermedik. Futbol bu, belki bir şansı olur. Ali Akman, daha 16 yaşında ama becerikli bir oyuncu ve şans gelirse neden olmasın. Bu hafta Diafro Sakho, Bogdan Stancu ve Abdullahi Shehu kadromuzda olamayacak. Jires Kembo zaten hiç olmadı. Bugün antrenmana çıkmak istedi. Biz de izin verdik ve idmana katıldı."

TRANSFER ÇALIŞMASI

"Devre arasında kadromuzu 2-3 oyuncu ile takviye etmek istiyoruz. Transferle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Scout ekibinden arkadaşlarımız dünyanın her yerinde oyuncu izliyor. Biz de daha sonra gidip yerinde bakacağız. Final de noktayı biz koyacağız. Ama kulübün bütçeleri de önemli. Mevcut kadrodaki oyuncuların durumu da önemli. Şartlar uygun olursa birkaç oyuncu takviyesi yapmak istiyoruz."

YENİ TAKIM OLARAK BAŞARILIYIZ

"Yeni kurulmuş bir takım olarak, altyapısından bu kadar oyuncuyu A takıma katan ligimizde başka takım yok. Ama bizim de futbol şansımız yok. Final vuruşlarında eksiklerimiz var. Bu kolay giderilecek bir konu değil. 2-3 ayda bitmez. Ama bizde bu sıkıntılar var. Gelişme anlamında önemli yol kat ettik. Bunu sadece ben söylemiyorum. Türkiye'de de konuşuluyor. Ama bu işler öyle görüldüğü gibi de kolay olmuyor" dedi.

ERKEN GİDİŞİN NEDENİ

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Akhisar'a erken gidilmesinin sorulmasının üzerine, "Akhisarspor maçlarının çoğunu farklı kaybetmişiz. Bir değişiklik yapalım istedik. Ben de farklılık olsun istedim. Maç günü gitmek yerine iki gün önce gidelim, havayı görelim istedim. Belki böyle olunca bir şeyler değişebilir. Üç puanı alırız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.