Hava Durumu

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen hastaneye kaldırıldı

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Trabzonspor deplasmanı için havalimanına giderken rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kafile teknik direktörsüz Trabzon'a uçarken, Fransız hocanın iyileşmesi durumunda yarın sabah Trabzon'a geçeceği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen hastaneye kaldırıldı

Süper Lig'in 16. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Bursaspor, Özlüce Tesisleri'nde son çalışmasını yaparak hazırlıklarını tamamladı.  Antrenman sonrası tesislerde yemek yiyen kafile, Yenişehir Havaalanı'na gitmek üzere otobüsle hareket etti. Teknik direktör Paul Le Guen, yolda aniden rahatsızlanması üzerine kafileyi taşıyan otobüsle kentteki özel bir hastaneye götürüldü. Fransız çalıştırıcı hastanede tedavi altına alınırken, kafile Yenişehir Havaalanı'na geçti.  

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Trabzon yolculuğu sırasında rahatsızlık geçiren Paul Le Guen ile ilgili açıklamaları Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Parlakay ve kulüp doktoru Gökhan Özhan yaptı. Hasan Parlakay, "Trabzon yolculuğumuz sırasında hocamız otobüste biraz rahatsızlandı, daha önce bağırsağında bir problem olduğu için yine aynı bölgeden bir sorun yaşadı. Biz hemen hastahaneye gittik, şuan tetkikleri yapıldı ciddi bir problem yok, doktorumuz dinlenmesini istiyor. Kendisi bizimle gelmeyi çok istiyor" dedi.

YOLCULUK YAPMASI RİSKLİ

Kulüp Doktoru Gökhan Özhan ise "Hocamızın yaklaşık 1 hafta önce karın ağrısı sebebiyle Medikabil Hastahanesi'nde kontrollerini yaptık. Bağırsak enfeksiyonu teşhisi konuldu ilaçlarını düzenli olarak alıyordu. Ancak otobüste tekrar rahatsızlandı ve tansiyon düşüklüğü yaşadı. Biz de kendisini hemen hastahaneye götürdük. Yolculuk yapması şuan riskli olabilir. Hastahanede kontrolleri yapıldı, şu an durumu iyi. Yarın taburcu olma ihtimali yüksek. Bu gece dinlenmesini uygun görüyorum" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.