Hava Durumu

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba istifa etti!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, görevinden istifa etti. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Samet Aybaba ile yapılan görüşmede değişimin gerekli olduğu konusunda görüş birliğine varılmış ve sözleşmenin karşılıklı olarak feshi konusunda mutabakat sağlanmıştır" denildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2019 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2019 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba istifa etti!

1 Haziran 2018 tarihinden bu yana Bursaspor'da teknik direktörlük görevini sürdüren Samet Aybaba (64) , istifa etti.

Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "2018-2019 sezonuna birlikte başladığımız Teknik Direktörümüz Samet Aybaba ile Alanya deplasmanı dönüşünde, kendisinden gelen talep üzerine bir görüşme gerçekleştirilmiştir. Değişimin gerekli olduğu konusunda görüş birliğine varılmış ve sözleşmenin karşılıklı olarak feshi konusunda mutabakat sağlanmıştır. Kendisine Bursaspor'a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz. Yeni teknik ekibin oluşumu konusunda çalışmalarımız en kısa zamanda tamamlanacak ve kamuoyuyla paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Aybaba'nın yeşil beyazlı ekiple 3 yıllık sözleşmesi bulunuyordu.

DÜN NELER SÖYLEMİŞTİ?

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 1-0'lık skorla mağlup olan Bursaspor'un Teknik Direktörü Aybaba, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında "Geldiğim günden beri Bursaspor için inanılmaz mücadele ettim. Çok iyi şeyler yaptım. Sadece 5 puanın arasına sıkışmış, kamuoyuna anlatamadığımız bir sürü şey geliştirdik. Ekonomisini, oyuncusu geliştirdik. Yetenekli genç oyuncu bulma anlamında çok iş yaptık, direndik, mücadele ettik. Bir sürü saygısızlıkların karşısında durduk ama insanların bunu anlaması lazım. Elimizdeki mevcut kadronun nasıl olduğunu, ne yapabileceğini, teknik heyetin nasıl çabaladığını, çalıştığını belli bir yere gelmiş benim gibi bir ismin bu takımın bir yerde kalması için neleri riske ettiğini anlamaları lazım. Saygı duyuyorum. Bu futbolun içinde var. Her şey olabilir" demişti.

Ayrıntılar geliyor...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.