Hava Durumu

Bursaspor'un deplasman kabusu!

Bu sezon deplasmanda sadece 2 galibiyet elde eden Bursaspor, Antalyaspor yenilgisiyle dış sahadaki galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. Yeşil-beyazlılar, çıktığı son 6 deplasman maçında yalnızca 2 gol atabilirken, kalesinde ise 14 gol gördü.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2018 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2018 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'un deplasman kabusu!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında dün deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Deplasman performansı en kötü takımlar arasında yer alan Timsah, dış sahadaki 9. mağlubiyetini de aldı. Deplasmanda yalnızca Yeni Malatyaspor ve Konyaspor maçlarında 3 puana uzanan yeşil-beyazlılar, Sivasspor ve Kasımpaşa karşılaşmalarında ise sahadan 1'er puanla ayrılmıştı.

HASRET 6 MAÇA ÇIKTI

Bursaspor, ligde 6 maçtır deplasmanda galip gelemedi. En son Konyaspor'a karşı dış sahada 3-0'lık skorla galibiyet elde eden yeşil-beyazlı ekip, o maçın ardından çıktığı Trabzonspor, Alanyaspor, Akhisarspor, Galatasaray, Osmanlıspor ve Antalyaspor maçlarında ise sahadan puansız ayrıldı.

GOL DE ATAMADI...

Le Guen'in öğrencileri, deplasmanda çıktığı son 6 maçta yalnızca 2 kez gol sevinci yaşayabildi. Alanyaspor ve Osmanlıspor maçlarında 1'er gol kaydeden Bursaspor, kalesinde ise 14 gol gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.