Hava Durumu

Bursaspor'un son gözdesi Kayode

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Bursaspor'un Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala transfer çalışmalarını da hızlandırdığı öğrenildi. Bu kapsamda rotayı Avusturya'ya çeviren Yeşil Beyazlılar'ın Teknik Direktör Paul Le Guen'in de takip ettiği Olarenwaju Kayode için girişimlere başladığı bilirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2017 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'un son gözdesi Kayode

Ali ŞAHİN

Bursasporlu yöneticilerin Austria Wien'de forma giyen 24 yaşındaki golcü oyuncunun transferi konusunda oldukça istekli olduğu belirtilirken, Nijerialı futbolcu için kulübünün 2.8 milyon avro bonservis bedeli istediği öğrenildi. Avusturya ekibinde İlk 11'in değişmez isimlerinden olan Olarenwaju Kayode geçen sezon Austria Wien formasıyla 48 maçta 23 gol 1 asistlik performansla oynadı.

MİMOSAS'TA BAŞYADI

8 Mayıs 1993 Nijerya doğumlu 1.76 m boyunda olan golcü oyuncu Olarenwaju Kayode kariyerine Mimosas kulübüyle başladı. Daha sonra Luzern, ASEC Mimosas, Maccabi Netanya ve Austria Wien formaları giydi. Nijerya Milli takımının da formasını da giyen genç yıldız 3 kez sahaya çıktı. Nijeryalı'nın güncel piyasa değeri ise 4 milyon avro.

LEONARDO'DAN VAZGEÇİLDİ

Yeşil Beyazlılar'ın ayrıca Partizan'ın Brezilyalı sol kanat oyuncusu Leonardo için 1,5 milyon avroluk teklif yaptığı öğrenildi. Bursaspor'un oyuncunun transferi için büyük aşama kaydettiği sırada devreye giren Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar takımlarının mali anlamda daha iyi teklifler yapması sebebiyle bu transferi rafa kaldırdığı öğrenildi.

MARTİN KAÇTI, BADU KAÇIYOR!

Öte yandan Bursapor'un transferi için uzun süredir görüştüğü Real Betis forması giyen Jonas Martin'ielinden kaçırdı. 27 yaşındaki oyuncu 1,5 milyon avro karşılığında Fransa ligi ekiplerinden Starsbourg'a transfer oldu. Ayrıca Yeşil Beyazlılar'ın görüşme halinde olduğu Udineseli Emmanuel Badu için de İngilizlerin köklü kulübü Birmingham'ın teklif yaptığı ve oyuncunun Ada ekibine gitmeye sıcak baktığı gelen haberler arasında.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.