Hava Durumu

Bursaspor'un yeni sağlık sponsoru Medicana!

Medicana Bursa Hastanesi ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Futbol, basketbol ve akademi takımları dahil olmak üzere tüm branşlarının sağlık sponsorluğunu üstlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2019 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2019 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'un yeni sağlık sponsoru Medicana!

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine 2. Başkan Konuralp Yeşil, İdari Asbaşkan Yavuz Aman, Medicana BursaHastanesi Genel Müdürü Öğretim Görevlisi Doktor Remzi Karşı ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Didem Keskin katıldı. 


İmza töreninde konuşan Bursaspor 2. Başkanı Konuralp Yeşil, "Hiçbir mazeret göstermeden yanımızda olan Medicana Bursa Hastanesi ile sağlık sponsorluk anlaşması için buradayız. Hayırlara vesile olmasını arzu ediyoruz. Medicana Bursayetkilileri bizlere başka kent takımlarıyla birlikte olup kupa kaldırdıklarını söyledi. Hiçbir gerekçe, şu olsun, bu olsun demeden yanımızda oldukları için onlara teşekkür ediyorum. Tüm branşlarımızın, akademi takımlarımızın iki yıl süre ile sağlık sponsorluğu desteği verecekler. Ayrıca ambulans hizmetlerimizi de yapacaklar" dedi. 


Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Öğretim Görevlisi Doktor Remzi Karşı da yaptığı konuşmada şunları söyledi: 
"Bursaspor'da olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bursaspor'un zor günü olmaz, zor gününde dostu olur. Süper Lig'e olan yolculukta onun yanında olmak bize gurur ve onur verecektir. Bursaspor kupa kaldırılırken Medicana Bursa olarak yanında olmak istedik. Hem futbol, basketbol ve akademik takımların periyot kontrollerine, sağlık hizmetlerine kadar yanında olacağız. Biz Medicana Bursa olarak Bursasporluyuz." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.