Hava Durumu

Bursaspor'un yeni sportif direktörü kim olacak?

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, basın toplantısında" transferlerde geç kalındı" eleştirilerine yanıt verirken, bu aşamada nelere dikkat edildiğini, hangi pozisyonların daha dikkate alındığını ve hâlihazırdaki oyunculardan bazı elemeler yapması gerektiğini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2017 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2017 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'un yeni sportif direktörü kim olacak?

Paul Le Guen, dün Özlüce'de çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Toplantıyı takip eden yazarımız Engin Aksöz, izlenimlerini bugünkü köşesinde aktardı.

ENGİN AKSÖZ'ÜN YAZISI:

"Le Guen imzayı atarken, başkan kendisine transfer bütçesini de söylemiş olacak ki, başkalarının yaptığı gibi yüksekten uçup, popülizme sapmadı.

Yine takviye konusunda titiz ve seçici davranacağını, elindeki geniş portföyden Bursaspor'a katkı sağlayacak oyuncuların kadroya kazandırılacağı müjdesini verdi.

Tahminlerin aksine oyuncu takviyesinde geç kalınmadığını, belirli bir plan çerçevesinde hareket edilip, istenilen kadro yapılanmasının ortaya çıkacağına vurgu yaptı.

Gençlerle ilgili bir soruya da, 'Çalıştığım her kulüpte yetenekli gördüğüm oyunculara şans tanımakta tereddüt etmedim. Bursaspor'da da bu çizgim değişmeyecek' açıklamasında bulundu."

Başkan Ali Ay, 'Sportif direktör kim olacak' sorusuna ne cevap verdi?

YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.