Hava Durumu

Bursaspor, VM Medical Park Bursa Hastanesi'nde kontrolden geçti

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor A Takımı futbolcuları ve teknik heyeti, yeni sezon hazırlıkları öncesi VM Medical Park Bursa Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2021 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2021 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor, VM Medical Park Bursa Hastanesi'nde kontrolden geçti

Süper Lig şampiyonluğu unvanını elinde bulunduran TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor A Takımı futbolcuları ve teknik heyet, sağlık sponsorluğu anlaşması yapılan VM Medical Park Bursa Hastanesi'nde yeni sezon öncesi sağlık kontrollerini tamamladı.

GELECEĞE EN ÖNEMLİ KATKI

EKO-EFOR testine tabi tutulan sporcular ve teknik heyete çeşitli tahlillerin yanı sıra kardiyoloji, dahiliye, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi, nöroloji ve göz muayeneleri yapıldı. Futbol dünyasında rekabetin iyice yoğunlaştığı bir dönemde 'Süper Lig Şampiyonu' unvanına sahip Bursaspor'un sağlık sponsorluğunu yapmaktan gurur duyduklarını kaydeden yapılan VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan, "Spor kulüpleri, başarılı olmak için çok ciddi yatırımlar yapıyor. Dolayısıyla futbolcu ve teknik heyetin sağlıklı olması, başarıda kilit rol oynuyor. Bu noktada tüm imkânlarımızı Bursasporlu futbolcular ve teknik ekip için seferber ettik. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak hareket ediyor ve Türk sporuna hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Spora ve sporcuya verilen desteğin, genç nesillere sağlanacak en önemli katkı olduğunu biliyoruz. Sağlık sponsoru olmaktan gurur duyduğumuz Bursaspor'a yeni sezonda başarılar dileriz. Yolun sonu Süper Lig olsun" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.