Hava Durumu

Bursaspor yarın Osmanlıspor'u konuk ediyor!

Milli arada yeni transferlerin takıma uyumu konusunda yoğun bir tempoda çalışan ve 2 maçtır kazanan Bursaspor yarın Osmanlıspor'u konuk edecek. Emre Malok'un yöneteceği müsabaka saat 16:30'da başlayacak. 

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2019 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2019 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor yarın Osmanlıspor'u konuk ediyor!

Ali ŞAHİN

TFF 1. Lig'deki son 2 maçını kazanarak çıkışa geçen Bursaspor milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından taraftarının önüne çıkacak. Yeşil Beyazlılar  yarın saat 16:30'da Osmanlıspor'u konuk edecek. İlk 3 haftada 4 puan toplayan rakibi karşısında galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlayan Koşukavak'ın ekibinde yeni transferlerin bir bölümü de ilk kez resmi bir maçta Yeşil Beyazlı formayı giyecek.

DÜDÜK MALOK'TA

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın hakemi ise Emre Malok olacak. Türkiye Futbol Federasyonunun resmi sitesi aracılığıyla Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre Malok'un yardımcıları Mehmet Kapluhan ve Seyfettin Ünal olacak. Müsabakanın 4. Hakemlik görevini ise Serkan Önsal üstlenecek.

18. RANDEVU

Bursaspor ve Osmanlıspor bu karşılaşma ile birlikte tarihinde 18. Kez birbirine rakip olacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan maçların büyük bölümünün berabere bitmesi dikkat çekti. 17 maçın 8'inde takımlar 1 puanı paylaşırken Bursaspor 5, Osmanlıspor ise 4 kez kazandı. İki takım arasında Bursa'da oynanan 7 müsabakada ise taraflar 2'şer kez kazanırken 3 maç da berabere bitti.

SON MAÇ OSMANLI'NIN

Bursaspor ve Osmanlıspor son olarak Osmanlıspor'un 16. olarak küme düştüğü 2017-2018 sezonunda birbirine rakip oldu. O sezonun ilk yarısında Bursa'da oynanan maçı Stancu, Agu ve Aziz Behich'in golleriyle 3-1 kazanan Bursaspor 2. Maçta ise umduğunu bulamadı. Bursaspor  o sezon ankaradaki maçta Umar +Aminu ve Regattin'i durduramamıştı. Kembo'nun 48'deki golü ile umutlanan Timsah maçı 2-1 yenik tamamlamıştı. 

2 MAÇTIR KAZANIYOR

Bursaspor 3 haftası geride kalan TFF 1. Lig'e Karagümrük yenilgisi ile başlarken peş peşe Akhisar ve Eskişehirspor'u yenerek 6 puana ulaşmıştı. Osmanlıspor ise lige Boluspor zaferi ile başladı. 2. Haftada Keçiörengücü'ne 1-0 yenilen Osmanlıspor 3. Haftada da sahasında Adanaspor'la 2-2 berabere kaldı.

HOCALAR İLK KEZ

İki takımın teknik direktörleri Yalçın Koşukavak ve Mustafa Dalcı bu müsabaka ile birlikte ilk kez birbirlerine rakip olacak. Karşılaşmanın orta hakemi Emre Malok ise kariyerinde ilk defa Bursaspor maçında düdük çalacak. Malok'un yönettiği maçlarda 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Osmanlıspor ise 3. Defa aynı hakemin yönettiği bir müsabaka oynayacak.

KADRODA ROTASYON

Eskişehirspor maçında katımın yeni isimlerinden Çağlar Şahin Akbaba ve Recep Aydın'a ilk 11'de, Cüneyt Köz'e de 76. Dakika itibarıyla şans veren Yalçın Koşukavak'ın kadroda da rotasyona gitmesi ve tecrübeli isimleri genç kadroyla harmanlaması bekleniyor. Takım kaptanlığına getirilen Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı'nın karşılaşmaya ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.