Hava Durumu

Bursaspor yönetim kurulu üyesi Parlakay: Eşimi bile rahatsız ettiler

Bursaspor yönetim kurulunda iken arsalar edindiği yönünde sosyal medyada hedef haline getirilen Bursaspor yedek yönetim kurulu üyesi Hasan Parlakay ise, "Ben varlıklı bir ailenin çocuğuyum. Bu araziler bizim. Yönetici iken Yenişehir'de 3 arsa aldım. Bunların toplam değeri ise 10 ile 15 bin TL arasında" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2018 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2018 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor yönetim kurulu üyesi Parlakay: Eşimi bile rahatsız ettiler

-Cemal EKENTOK-

Arsalarının tapularının elden ele dolaştığı ve listeleri yayınlanan Bursaspor yedek yönetim kurulu üyesi Hasan Parlakay, iddiaları cevapladı. "Zor süreç. Zor olduğu kadar kolay. Kimseden korkumuz yok. Tapu meseleleri bir kendini bilmezin ortaya attığı bir konu. Ailemizin malı mülkü var. Finansını yürüttüğüm için benim üzerindedir. Neden bu kadar malım var diye bir açıklama yapmadım. Çıkan listelerin tamamı doğru değil. Başkanımız 'bu bizim işimiz değil' dedi. Konuşma gereği duymadım" dedi.

"BİGA'DAKİ ARAZİ ABİMİNDİ"

Parlakay, açıklamasına şöyle devam etti:

"18 yıldır başkanımla birlikteyim. Ondan hak yememeyi, kötülük yapmamayı ve haram yememeği öğrendim. Yazan kişi ile olarak Le Guen ile ilgili savcılığa gittim. Savcılık dav aya gerek görmedi. Gereksizlik tapu olayları çıktıktan sonra ardından 4 başvuru yaptım. Tazminat davası açtım. Tek çözecek olan yargı. Abimin Çanakkale'deki arazi, bunlar ailemizin mülküdür. Tarımdan Biga ilçesindeki sakınca vardır diye yazı aldık bunu açıklamadık. Bursaspor'dan asil yönetici olduğumda 3 tapu sahibiyim. Bunların değerleri ise 3-5 bin lira arasında değişiyor."

EŞİMİ BİLE RAHATSIZ ETTİLER

"Sosyal medyada bunu yapan insanlar daha da ileriye gittiler. Utanmazlar eşimin özel telefonunu bulup arayacak kadar ileriye gittiler. Bizler Bursaspor'a bir şey yapmak için burada çalışıyoruz. Birisi bu yapılanları bana izah edebilir mi? Kim ne merak ediyorsa gelsin benden öğrensin. Kimseye cevap vermeyeceğim demedim. Beni telefonla arayan herkese konuyla ilgili detayları anlattım. Yanlış yönlendirilmemelerini söyledim. Bu kişiler benimle uğraşın, ama ailelere lütfen girmesinler."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.