Hava Durumu

Bursasporlu Bilal yine sakatlandı

Bursaspor'da U21 takımı ile oynanan antrenman maçında sakatlık geçiren Bilal Kısa'nın 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2017 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2017 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursasporlu Bilal yine sakatlandı

Bursaspor, Süper Lig'in 12. haftasında sahasında karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Dün öğle saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde, Teknik Direktör Paul Le Guen yönetiminde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncuların yanı sıra sakatlığı süren isimler katılmadı. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, istasyon çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde topla birlikte taktik ağırlıklı çalışma yapıldı.

YUSUF DÖNÜYOR

Yeşil Beyazlılar cumartesi günü U21 takımı ile yapılan antrenman maçında sakatlık geçiren tecrübeli oyuncu Bilal Kısa'ya enjeksiyon tedavisi uygulanacağı ve 6 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Bir süredir sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı kalan Yusuf Erdoğan ve Ozan Can Kökçü ise düz koşulara başladı. Fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını tamamlayan Yusuf Erdoğan'ın durumunun iyiye gittiği ifade edilirken en kötü ihtimalle Karabükspor maçına yetişeceği belirtildi. Sakatlıkları devam eden Sercan Yıldırım ve Serdar Kurtuluş da antrenmanda yer almadı. Bursaspor, yarın yapacağı çift antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

AGU PORTO'YA GİTTİ

Öte yandan Bursaspor'da Porto'dan kiralık olarak forma giyen ve Nijerya Milli Takımı'nda geçirdiği sakatlık sebebiyle 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Mikel Agu'nun Porto'ya gittiği bildirildi. Yeşil Beyazlı kulüp tarafından sağ diz iç menisküsünde yırtık tespit edildiği ve artroskopik menisektomi ameliyatı yapılmasına karar verildiği açıklanan Agu'nun, Porto'nun doktorları tarafından da kontrol edileceği ve ameliyatına ilişkin kararın verileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.