Hava Durumu

Buse Terim ikinci kez anne oldu! İşte bebeğinin resmi

Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, ikinci kez anne oldu. Terim, sosyal medyadan kızının fotoğrafıyla birlikte, "Yeniden anne olmak, yeniden tüm o duyguları sil baştan yaşamak.. Pamuk kızım Naz, hoş geldin hayatımıza!" notunu paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Buse Terim ikinci kez anne oldu! İşte bebeğinin resmi

2014'te Volkan Bahçekapılı ile evlenen Buse Terim Bahçekapılı 21 Ekim 2016'da Nil'i dünyaya getirdi. Buse Terim önceki gün de Naz adını verdikleri küçük kızını kucağına aldı. Naz da Nil gibi Miami'de doğdu. Terim, doğumun ardından Instagram hesabından küçük kızının fotoğrafını paylaştı ve şu notu düştü:

"Yeniden anne olmak, yeniden tüm o duyguları sil baştan yaşamak.. Pamuk kızım Naz, hoş geldin hayatımıza!"
 

NAZ KISMETİYLE GELDİ

Doğumdan bir gün önce Buse Terim'in Baby on the Go markasıyla yoğun ilgi gören patik koleksiyonu, Amerika'nın lüks mağaza zinciri Saks'ın online satış sayfasında satışa çıktı. Üstelik bu müjde, Naz'ı kucağına almaya saatler kala geldi.

Daha büyük kızı Nil'e hamileyken bu bebek patiklerinin tasarımını yapmaya başlayan blogger ve moda danışmanı Buse Terim, bu işte epey başarılı olmuştu. Patiklerinin, Naz'ın doğumundan hemen önce Saks'ta satılmaya başlanması, Naz'ın kısmeti de denebilir.

İşte Buse Terim'in Naz bebekle paylaştığı o fotoğraf:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.