Hava Durumu

BUSKİ'den kış mesaisi! Mazgal temizliği çalışması başladı

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte oluşabilecek su baskınları ve taşkınlara karışı tedbirini alan BUSKİ Genel Müdürlüğü, şehrin ana arterlerinde bulunan güzergahlarda mazgal temizliği çalışması başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2021 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2021 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
BUSKİ'den kış mesaisi! Mazgal temizliği çalışması başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonuyla şehrin her noktasında gerçekleştirdiği nokta atış çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Şehrin doğu ve batı kanadından aynı anda başlayan çalışmalarda yaklaşık 500 adet mazgalın temizlenmesi hedefleniyor.

Gündüz saatlerinde trafiğin yoğun olmasını göz önünde bulunduran ekipler, gece mesaisi ile trafiği aksatmadan çalışmalarını gerçekleştiriyor. Batçıklarda bulunan mazgallardaki birikintiler yapılan bir dizi çalışma ile temizlendi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sorunsuz ve sağlıklı işleyen altyapı ağının oluşumuna yönelik çalışmalarını Bursa'nın her bölgesinde sürdüren BUSKİ Genel Müdürlüğünün, vatandaşlara kaliteli hizmet sunabilmek adına bütün ekip ve ekipmanlarını seferber ettiğini vurguladı.

BUSKİ Genel Müdürlüğü marifetiyle belirlenen güzergâhlarda temizlik çalışmalarının periyodik olarak devam edeceği bilgisini veren Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ olarak Bursa şehrine canla başla hizmet etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.