Hava Durumu

Çakmak Koleji'nin miniklerinden muhteşem performans

Çakmak Koleji 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri, bu yıl ilk defa düzenlenen Tiyatro Festivali'nde muhteşem performanslarıyla göz doldurdu.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2018 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2018 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çakmak Koleji'nin miniklerinden muhteşem performans

Çakmak Koleji, okul bünyesinde bu yıl ilk defa "Tiyatro Festivali" düzenledi. Çocukların özgüven aşılamak ve toplumda söz sahibi olmalarını sağlamak için bu etkinliğin büyük önem taşıdığını vurgulayan Kurucu Müdür Seçil Çakmak, "Sahne tozu yutan bireyin kişisel gelişimi daha hızlı ve sağlam temeller üzerinde olur. Hem topluma hem de arkadaşlarına kendini daha iyi ifade edebilir. Biz de bunun farkında olarak Tiyatro Festivalimizi bu yıl başlatmış olduk. Çocuklarımız haftalar süren çalışmalarını 3 eserle taçlandırdı. Hepsini teker teker tebrik ediyorum" dedi.

MİNİKLER SAHNEDE

Konuşmaların ardından sahneye ilk olarak 3. sınıf öğrencileri çıktı. Antonie de Saint-Exupery'in dünyaca ünlü çocuk romanı 'Küçük Prens'i sahneye uyarlayan minikler izleyenlerden tam not aldı. Ardından 2. sınıf öğrencileri de Herminia Mas'ın 'Gülmeyi Bilmeyen Cadı' adlı eserini sahneye taşıdı. Son olarak sahneye çıkan 4. sınıf öğrencileri ise James Matthew Barrie'nin 'Peter Pan' adlı dünya klasiğini Çakmak Koleji'nin sahnesine uyarladı.

ÜSTÜN BAŞARI

Velilerin de yoğun katılım gösterdiği 1. Tiyatro Festivali'nde öğrenciler büyük alkış aldı. Kurucu Müdür Seçil Çakmak, program sonunda, sahneye çıkan tüm öğrencilere üstün başarı sertifikası takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.