Hava Durumu

Çamları Koruma Derneği'ne kumar baskını

Bursa İl Jandarma ekipleri, Çam ve Meşe Ağaçlarını Koruma Derneği'ne baskın yaptı. Lokale yapılan baskında, derneğe üye olmayan kişilerin derneğe girdiği ve tombala çekilerek kumar oynatıldığı tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2017 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2017 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çamları Koruma Derneği'ne kumar baskını

Yıldırım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, adli makamlardan alınan izin çerçevesinde, merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi'nde faaliyet gösteren Çam ve Meşe Ağaçlarını Koruma Derneği lokalini kontrol etti. Yapılan incelemede, derneğe üye olmayan kişilerin lokal bölümünden yararlandığı ve üyeler dışında başka kişilerin de derneğe girdikleri belirlendi.

İŞLEM BAŞLATILDI

Amacı dışında işletildiği belirlenen lokalde tombala çekilerek kumar oynatıldığı belirlendi. Dernek başkanı hakkında kumar oynamak için yer ve imkan sağlamaktan işlem yapıldı.

ÇİĞKÖFTE İÇİNDE UYUŞTURUCU

Öte yandan Bursa İl Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı başka bir operasyonda ise, İstanbul'dan Bursa'ya yüklü miktarda uyuşturucu metamfetamin maddesi getirdiği tespit edilen İ.Y Ovaakça gişelerinde aracıyla durduruldu. Araçta yapılan aramada, çiğ köfte içine zulalanmış 300 gram metamfetamin bulundu. Olayla alakalı soruşturmanın sürdüğü belirtildi.  sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.